maanantai 14. syyskuuta 2015

9. Päivä Iittala-Ojala

Aamulla heräsi hyvin levänneenä ja kotoisena nukkuneena radan varresta.. Leiri kasaan ja maantielle. Olin jo hyvissä ajoissa Hämeenlinnan prismassa juomassa kahvia ja lataamassa kännyä. Siinä sitten vierähti pitempi aika kun piti ruokavarasto täydentää ja ostaa otsalamppu ja parempi ulkoinen akku. Siinä ihmiset ihmettelivät että mistä on tulossa ja minne on menossa.

Sitten vain muutama puhelu ja suunta kohti Saukkolaa. Ensin piti vaan löytää tie mikä menee samaan suuntaan kuin olen menossa. Vaivattomasti löytyi ja jonkin matkaa sitä ajoin ja sitten pikkutielle. Voi juma mitkä maisemat. Hauskaa oli ajaa ajattelematta mitään erityistä ja nauttien hienosta säästä. Shortsit joutu jossain välissä vaihtaa jalkaan. Pullojen vesitäydennyskin onnistui.

Yhden kerran valitsin väärän tien ja jouduin ajaa jonkusen kilometrin soratietä. Sitten rupesin etsimään majoitusmahdollisuutta ja tutkailin tienpistoja sillä silmällä aina kun sellaisen ohi menin. Ja löytyi hyvä sellainen ja tie meni noin 50 metrin päässä ja olin täysin suojassa.

Eiku teltta pystyyn ja ruuan tekoon ja sitten vain oleilua ja krjan lukemista. Uni tuli nopeasti .

Päivän kilometrit 72,29/652,16


Dataa





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti