keskiviikko 23. syyskuuta 2015

20. Päivä Kuukanniemi-Imatra

Nukuin sitten pitkään aamulla. Sitten aamulla syönnin jälkeen pelattiin Rummikuppia jonkin aikaan, kun meitä oli neljä pelaajaa. Kipa oli käymässä. No sitten vaan rojuja kasaan ja joitain jäin Kuukanniemeen kuivumaan ja pestäväksi. No ei kun tien päälle taas.

Tää reitti on niin tuttu että voi käydä onnettomuus jos ei hoksottimet ole hereillä. Kolme kertaa auto meinasi teilata pyöräilijän (vain omalla kohdalla meinasi lähteä kärry, vain yksi kerta), kaksi kertaa autoilija ajoi pyörätien jatkeen päälle ja oli ihmeissään mistä noi fillaristit tuli. Ja ei, en ollut minä, vaan näin tapahtumat ihan aitiopaikalta.

Onneksi pääsin Imatralle ihan ehjänä. Vaikkakin hyvin väsyneenä. Siitä sitten kaupan kautta kotiin ja kuivaa päälle.

Nyt sitten reissu on tehty ja mieli muistoja täynnä. Oli aivan mahtava reissu ja kelitkin sitten sattui aivan kohilleen mitä nyt sillo tällö sato. Mutta sehä kuuluu syksyyn.

Kiitokset kaikkille majapaikan antaneille ja hyville ystäville ja muille kanssa kulkijoille, jotka tämän reissun on minun kirjoituksia lukemalla reissannut. Vielä tulee video kunha jaksan sen editoida valmiiksi ja muutenkin tarkistetaan asiat.

Päivän kilometrit 67,06/1248,19

Dataa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti