keskiviikko 23. syyskuuta 2015

18. Päivä Oitti-Koskenniska

Kyllä oli ilo nukkua aitassa ja nukutti hyvin. Siitä iso kiitos pikkuserkulle. Kun oli aamutoimet tehty ja käyty juomassa kahvit pikkuserkun työpaikalla, niin taas mentiin tienlaitaan. Oitista Lahteen keli oli pientä tihkusadetta tai sadetta. Lahti sitten mentiin ihan huvin vuoksi keskustan kautta. Matkaa jatkoin kohti Nastolaa ja ruokatauon pidin aakkosbaarissa. Siitä sitten eteenpäin ja missasin sitten yhden risteyksen täysin, no jatketaan eteenpäin.

Sitten pois ahtassta rännistä ja kuinkas muuten ku soratielle ja siitä pääsi hyvin tuon Kausalan lähellä olevan huoltamon luokse. Täydennysostokset ja matka jatkuu. Ensin oli pikitietä joka muuttui sitten soratieksi ja sitten taas pikitieksi. Kylläpäs nyt sitten koetellaan ja tihutti kokoajan. En oikestaan tiennyt olinko hiestä märkä vai sateesta märkä. Kyllä oli vaan rankkaa.

Jaalaa lähestyessä näin pienen tien pätkän ja katsoin kartasta, ei taloja. Jarrua ja ympäri ja tielle. Ympäristön tarkastus ja teltta pystyyn ja kamat sisään. Juuri kun sain itseni sisään niin rupesi sitten kunnolla satamaan. Ilta meni mussuttaessa ja kirjaa lukiessa.

Päivän kilometrit 111,90/1066,02

Dataa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti