perjantai 18. marraskuuta 2022

Grandi seikkailee 10. päivä

Bydposzcz- Szubin

Olipa ihana herätä aamulla hyvin virkeänä ja olla valmis päivän haasteisiin. Ensin osittain kaupungin läpi ja sitten ajelua. Eikös päivään kuulu vähintään yksi prosentti mäki? Nyt oli sitten 11 prosenttinen nousu edessä. Siitä eteenpäin oli suht helppo ajaa ja aurinkokin paistoi. Noh sit tuli kunnon käärmeen solmu eteen ja sitten alko reitin etsintä. Komoot ehdotti motorille menoa. Noh löytyi kuitenkin reitti. Sitten vaan ajelua motorin molemmin puolin.

Valillä käy ihmiselle hyvä tsäkä tai onnenpotku. Puolalainen Kamil pysäytti miut ja pyysi hänen "toimistolle" (omakotitalo) lepäilee kunnolla ennenku jatkan matkaa. Sehän kävi miulle hyvin. Ei muutaku kelkka ympäri ja pari kilsaa takaisinpäin. Paikka löyty ja sitten vain taloksi.

Pyöränkin huolsin ja huollan paremmin sit myöhemmin. Ketjut putsasin paremmin ja voitelin, vaihteiden säädöt katsoin (pitänee ostaa uusi ketju), ainakin päivän äänistä päätellen ja käytöksestä. Nyt pikku hiljaa iltapuuhiin ja iltapalalle et jaksaa aamulla herätä.

Tässä nämä muutama kuva.







Pari ekaa on edellinen yöpaikka.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti