torstai 17. marraskuuta 2022

Grandin seikkailut 9. päivä

 Czubek-Bydposzcz

Aamulla heräsin noin kello kuusi ja silloin alko hidas vaatteiden laitto, tyyliin ensin vaate makuupussiin itseni kanssa, hetki lämmittäen vaatetta ja sitten vaate päälle ja kyllä nikuin vaan kalsarit päällä ja muut oli pussin ulkopuolella. Sitten aamukahvin tekoon, kyllä Trangia vaan on hyvä tällai pakkasaamuna. Kahvi tehtiin Aeropress matkaversiolla, joten vois sanoa et oli hyvät kahvit heti aamusta. Kamat kasaan ja liikkeelle.

Ensin muutama kilsa soratietä, oli siellä välissä mukulaniveäkin, sitten hyväkuntoiselle asfalttitietä pitkin, välillä ajaen pyöräteitä pitkin maisematkin oli jälleen kerran mahtavat vaikka peltoaukeitakin riitti, kuten myös tuulta. Ja kyllä aamulla oli pakkasta ja päivällä pari astetta lämmintä ja tuulen vaikutus oli sen pari kolme astetta miinusta. Ei kauheesti halunnut pysähdellä, muutaku tarkistaakseen puhelimesta viestit (tolla on yksityisviesteihin oma ääni).  Kerran pysähdyin paikalliseen kauppaan hakee täydennystä "ruokavarastoon" se mitä ayödään kokoajan ajaessa. Ei siinä turhia paikallaan oltu, muuten tulee vilu.

Lähestyessä Bydposzcz (mitenköhä tuokin lausutaan) rupesin etsimään majapaikkaa. Olisi ollut halpa paikka mutta se oli väärällä puolella kaupunkia, joten katsoin toiselta puolelta. Löyty edukss näin suomalaisittain, maksokoha sen 27 euroo. Rauhallinen paikka ja fillari piilossa katseilta ja kaupassa käyty, syöty, suihkukin testattu ja blogikin kohta kirjoiteltu. Sitten joutaa unten maille. Huomenna uusi päivä ja katsotaan mihin sitä silloin päästään.

Tässä kuvat.










Tässä linkit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti