sunnuntai 20. marraskuuta 2022

Grandi seikkailee 12. päivä

Wagrowiec-Posnan

Rauhallinen aamu ja sai sitten ihan rauhassa juoda aamukahvin ja syödä aamupalan. Siinä sai sitten kamat kasata ihan rauhassa ja lähtö oli pari minsaa yli 8. Aamusta keli oli se että sai puskea tuiskua ja tuulta vasten aamupäivän ja varmaan myös ajetut kilometrit vaikutti jonkin verran että mentiin aika verkkaisesti eteenpäin. Luminen maisema ja ei juuri liikennettä paitsi kun lähestyttiin Posnan kaupunkia ja sen lähellä olevia ulkoilualueita. Kuvia en kauheesti ottanut ja joitain luonto ilmiöitä näin ja turha oli sitä kameraa kaivaa ku se oli jo ohi. Kaikkinensa oli raskas päivä ajaa kun lumi muuttui nuoskaksi ja sitä sitten tarttui lokareihin ja vähän muuallekin, että rupes ihan ärsyttää. Onneksi huomenna on lepopäivä, sillo vain kävellään jokunen kilsa ihan vaan kävelyn ilosta. 

Kävin syömässä pizzan ja join pari kaljaa. Voi sanoa että teki hyvää tuollaisen ajon jälkeen. Nyt vain oleskelua hostellin yleisissä tiloissa ja jossain kohtaa nukkumaan. Ei kauheesti jäänyt tästä päivästä jälkipolvelle kerrottavaa. Niin muuten täällä Posnanissa on aivan mahtavat pyörätiet, vois sanoa että valtatiet.

Sitten kuvat






Eihän tätä kukaan lue kuitenkaan.


3 kommenttia:

  1. Kyllä lukee.. ;) On sinulle säät sattuneet...

    VastaaPoista
  2. Reitin voi valita, mutta sää ei. Näillä mennään.

    VastaaPoista
  3. Kyll tääll lueskellaan! Toivottavasti oli antoisa päivä kävellä? Täällä ollaan arestissa huomisen eikä töihin tartte mennä.. Lumikaaosta ja trafiikki kulkee miten sattuu jos edes kulkee.. 😅

    VastaaPoista