keskiviikko 23. marraskuuta 2022

Grandi seikkailee 15. päivä

 Posnan-Wschowa

Tänään oli se päivä kun ajettiin ysräväni Matin kesän pitkää reittiä edes osan matkaa. Mut tosiaan aamukahvin jälkeen rojut kasaan ja liikkeelle. Vanha makuusäkki vietiin Ukraina-keräykseen (tiedä sitten meneekö sinne), mut poissa miun käsistä. Lisäksi uusi säkki oli huomattavasti vähemmän tilaa vievä. Niin joo, liikkeelle. Noh ensin vaan tuohon suuntaan ni reitti tulee vastaan. Tulihan se, mut kyll pitää sanoa et oli aika villi fiilis ajella ku oli sumua koko päivän. Ihan ku kaikki vaan ilmesty eteen. Huh.

Pieniä kyliä ja pieniä teitä vaikka välillä luuli et on isompikin valtatie ku oli liikennettä. Olen kyll itseeni tyytyväinen päivän ajoon, ku aattelee et tuo valoisa aika ei oo pitkä ja näillä ilmoilla ei hirveesti halua hikoilla. Vois sanoa et mennään ihan etana vauhtia, mut ei haittaa. Keväällä kunto voi olla aivan toinen ku on kärryä repinyt perässä sen jokusen kilsan. Nyt majapaikassa, tällä kertaa maatilamajoitus, katson jalkapalloo, edes nää kaks päivän viimeistä.

Tässä päivän kuvat.
2 kommenttia:

  1. Kelit taitaa olla aika lähellä Suomen kelejä. Vai suliko ne lumet jo pois?

    VastaaPoista
  2. Ne suli pois, pieniä kasoja näky, enemmän saa nyt pelätä mustaa jäätä ku lunta. Täällä on jo pari astetta lämmintä ja kello 6.30

    VastaaPoista