maanantai 21. marraskuuta 2022

Grandi seikkailee 13. päivä

 Posnan (siihen tulee jihonkin heittomerkki)

Oli ihanaa juoda aamukahvi ihan rauhassa, kun tiesi ettei tartte lähteä ajamaan. Siinä sitten aamupala tuli syötyä ja sitten on tarkoituksena käydä parissa mestassa. No ei muuta ku töppöstä toisen eteen ja rannegarmini päälle. Ensin suuntima sinne mistä oli tullut, ihan tuosta joen rannan kautta ja muutama kuva tuli räpsittyä. Decathlon liike sattui silmiin (toi oli jo vakoillut kuukkeli kartasta missä sen) noh ei muuta ku sinne ihmettelemään. Ensin tarttu käteen uus juomapullo ja sitten pussi patukoita (tarpeen huomenna tolla) ja kattelin et ompas näppärän näkönen untuva makuusäkki ja suomalaisittain halpa. Mutta ettei olisi liian helppoo ni koko oli M eli alle 170 senttiselle oletetulle. Tullut kauppoja siitä. Kassan kautta ulos, siis itsepalvelukanssan.

Sitten taas töppöstä toisen eteen ja kohti toista Decathlonia (niitä on tässä kaupungissa 4, mä tiedän). Matkan varrella kävin pelikaupassa kattoo mitäs MTG (tietäjät tietää) kamaa sieltä löytyy. Löytyhän sieltä vaikka mitä, mutta ei sitä mitä etsin. Joten matka jatkui joen toiselle puolelle. Tuli sitten se yliopistocampus vastaan. Voi muuten sanoa että on iso. Edelleen käveltiin ja tultiin toiseen Decathloniin, sisään ja suoraan camping tavaroiden luokse. Ja kyllä nyt löyty oikea koko ja turha sitä on onnensa ohi kävellä. Säkki kainaloon ja kassalle. Nyt kaikki haluu tietää minkälaisen säkin ostin.  Siis untuva makuupussi comfort -5°C, limit -11°C, extreme -32°C ja paino 1 kg ja pakkauskoko päiväreppuun mahtuva. Vanhassa ei ole kyll mitään vikaa mut ku tilaa on vain rajallinen määrä. Niin pitää tehdä ratkaisuja. Sieltä takaisin hostelliin ja tuohon lähi pizzeriaan syömään ku ei kauemmaksi jaksanut mennä. Sen jälkeen on katsottu jalkapalloo ja kohta mennään katsomaan lisää.

Ja muistakaa laittaa etunimi kun kirjoitatte kommentin, en nimittäin näe keltä se on ellei ole rekistöröitynyt, muuten näkyy tuntematon. Ni vähän vaikee ottaa selvää kuka on kirjoittanut. Mutta muistakaa kommentoida.

Kuvat olkaa hyvä









Ja linkki liikkumisviteoon https://www.relive.cc/view/vLqeJ2o8edv







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti