keskiviikko 30. marraskuuta 2022

Grandi seikkailee 23. päivä

 Dresden-Flöha

Aamulla heräsin aikasin, ihan liian aikasin. Noh ei muuta ku oottamaan et respa tulee töihin ni pääsee pakkaa pyörän valmiiksi. Ostin aamupalan ni ei tarvinnut käydä kaupassa. Sitten vaan vielä viimeinen tarkastus huoneeseen ettei mitään jäänyt kyydistä. Sit vaan heipat hostellille ja liikenteen sekaan. Kyll nää paikalliset sit ajelee ihan miten sattuu, niiku sellanen hallittu kaaos. No ku kaupungista pääs pois ni jo alko sit mäki. Eikä se ollut ku 1,5 km pitkä, niin niin lyhythä se on, mut 8% mäki. Ja eka mäki ja niitähän riitti päivän aikana. Jyrkin oli vain 14% mäki ja onneks lyhyt. Laskin et olis ollut yli 10 mäkeä 67 km aikana, oli muuten aika lopussa mies siinä vaiheessa.

Maisemat oli kyll aivan upeet. Ei voi muuta sanoa et upeat on. Kyll näitä fillaristeja täällä riittää vaikka yksin sai ajaa suurimmaksi osaksi. Kannustustakin tuli kanssa pyöräilijöiltä. Se tuntuu aina lämmittävältä.

Sit tuli huomattua et saksalaiset hymyilevät paljon enemmän ku puolalaiset. Ja lisäksi morjestelevat aika usein kanssa pyöräilijää.

Nyt olen lähellä Flöhan kylää/kaupunkii joka on lähellä Chemnitzin kaupunkii. Huomenna meen kaupungin läpi, ku lyhyin reitti.

Kuvat, ööö tota, sitten ku on taas yhteyksiä













Viteo siinä on väärä paikka maalina https://www.relive.cc/view/v1Ow9KmDBXq


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti