torstai 1. joulukuuta 2022

Grandi seikkailee 24. päivä

 Flöha-Zwickau

Puskasta tuli herättyä aikaisin, todella aikaisin ja eiku laittamaan aamukahvia ja -palaa. Sitten vain leirin purkua otsavalon valaistessa. Liikkeellä olin ennenkuin ensimmäinenkään ihminen oli liikkeellä metsässä. Mäkistä maastoa ja muutama pummi ja pari eksymistä ja aivan järjetön määrä tietöitä ja kiertotietä. Meinas ihan rauhalliselta mieheltäkin mennä hermot. Ihan sama minkä kokoiseen kylään tai kaupunkiin menit ni oli isompaa ja pienempää remppaa ja tietä revitty auki, kyll siinä sai olla ihmeissään. Ihan tossissaan sai katsoa että mites näiden aitojen kanssa menetellään ja mihin pitäs mennä jne.... 

Chemnitzissä pysähdyin pyöräkauppaan ja ei en ostanut peiliä vaan vähän paksummat tumput mallia coreteksiä ja maksoin niistä 27 euroo eli tuplahinta niihin Ruotsista ostamiini (ne ei olleet enään kovin lämpimät, ainakin tuo äijä väittää niin). Jos nyt ei olis sormet niin kohmeessa. Muuten ajo oli suht kohtalaista mutta noi teiden auki repimiset aiheuttivat liikaa ylimääräistä ohjelmaa. Nyt majapaikassa ja kohta suihkun ja iltapalan kautta sänkyyn. Aamulla sitten jatkamaan matkaa.

Tuli otettua vain muutama kuva






4 kommenttia:

  1. Huomenna HOF'in suuntaan mäet vaan kovenee

    VastaaPoista
  2. Edellinen kommentti T:Hannu

    VastaaPoista
  3. Ostin edellisen autoni sieltä Zwickausta v. 2015, luovuin siitä vasta pari kk sitten. Varmaan ajelit dealerin ohi.

    VastaaPoista
  4. Onko ollu tiet liukkaita, eikös sielläkin lämpötila ainakin käy pakkasen puolella? Muistelen että Saalea ajaessani Hofin suuntaan oli sellasia alamäkiä, etten toivoisi mustaa jäätä eteeni.

    VastaaPoista