lauantai 10. joulukuuta 2022

Grandi seikkailee 33. päivä

 Binzwangen (puska)-Tuttlingen

Jännä juttu, et teltassa tulee nukuttua sikeesti ja rauhallisesti. Tosin olen herännyt aamulla aikasin, et on liikkeellä jo ennen auringon nousua, niin tuli myös tänään. Ja ette varmaa arvaa keliä... Joo näyttäs satelevan hiljakseen lunta. No liikkuu liikkuu tai ainakin yritän. Alkumatka meni ohan kivasti ja sit kävi sellai hassusti et ajelin reittiä noin 5 cm hangessa ja sehän rupesi kerää lunta vaikka mihin. Ei se vielä haitannut ku se vain tarttui pyörään ja tavaroihin kiinni. Maisematkin olis olleet kauniit jos vaan olis näkynyt.

Jossain yli puolen välin sitten vitutus käyrä rupesi osoittamaan yläviistoon suoraviivaisesti. Ensin hajosi satulan takana ollut Stapilaattori/pulloteline, menetys puolloteline, pullo ja 0,75 litraa kokista. Jatketaan yhdellä ja muutetaan systeemiä juomien ja veden kanssa. Pieni menetys mut kestän. Sitten rupesin ajamaan ajoradalla (se on kansankielellä autotie hölmö) en tiiä oliko viksu veto, mutta nyt sitten kaikki jääty heti mitä tienpinnasta lensi. Pasi astetta pakkasta ja suolaa levitetään tielle. Vähän väliä sai olla poistamassa jäätä, vaihteetkin meni vikatilaan (no onneks toi äijä tietää mitä tehdä), sitten vielä vaihteet jäässä samoin vaihtajissa jäätä melkein jokapaikassa. Nyt kävi hetken, ihan pienen hetken mielessä potkia pyörä ja kärry mutkilke ja ottaa tavarat ja lähtä kotiin. No mutta en mie näin pitkä ole tullut et luovuttaisin jonkun lumisateen (2 päivää) takia. Nyt niitä on ollut tällä reissulla 6 päivää. 

Nyt on käyty suihkussa ja kaupassa. Ystäväni Mattikin soitteli ja kyseli kuulumisia ja itse sain tietoo et Suomessakin alkaa normitalvi. Tänne ennustetaan aurinkoita säätä, joutuu varmaan kaivaa aurinkolasit esille (missäs ne muuten on). Huomisen suunta selviää aamulla.

Kuvat on täsä









Niin joo, hulluksi on tänään pariin otteeseen sanottu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti