keskiviikko 21. joulukuuta 2022

Grandi seikkailee 44. päivä

 Saint-Didier-sur-Chalaronne(puska)--Lyon

Aamuyöstä satoi hiljakseen vettä ja nukuin hyvin hikiset unet, voi jessus. No joki tuossa vieressä ja kostetta maassa. Aamukahvia keittäen suunnittelin päivän ajoa, sanoinko jo et eile oli aika rapasta menoa ja niin jatkuisi myös tänään. Alustoina kivimurskaa, kivituhkaa, polkuja sellaisia mutasii, pirun pyöreitä kiviä ja sitten ihan kunnon pyöräbaanaa. Tämä kaikki on tarjolla Ranskan kansallisessa sinisessä reitissä, hauskuutta koko rahan edestä.

Tänään tapahtui sitten se että autoilija (ensimmäinen) hermonsa, ku ei päässyt heti ohi. Hiljeni kyllä ku karjasin takas Suomeksi 'prkl, pää kiinni ja aja helvettiin', ei tullut pospotusta sen jälkeen. Minkä mie sille mahdan et tiet on kapeita täällä. Kyll täällä on ennenkin pystynyt sovussa ajaa.

Iso kiitos Pesun Matille ku laitto liikkeen nimen, ni löysin kaasua. Vanhaa on vielä sen verran et kahvit varmaan keittää. Nyt on sitten uusi iso pänikkä odottamassa vuoroaa. Ja voi jessus mikä liike tai oikeastaa liikkeet. Kolme liiketilaa ja isot ja jokaisella oma teema. Aikaa olis mennyt varmaa pidempää mut halusin vielä iltapalaa ennen nukkumaan menoa ni piti joutua ruokakauppaa. Nyt sitten hostellissa käyty suihkussa ja syöty ja mussutettu. Ja kuten eräs seuraaja totes 'siuta ei näköjään päästetä helpolla'.

Kuvat oh sit täsä

















Viteoita on sit kaks ku ei taaskaan onnistunut uuden reitin lataus lennosta.


Niin ja oli reitillä yksi kunnon prosenttimäki 



2 kommenttia: