torstai 29. joulukuuta 2022

Grandi seikkailee 52. päivä

Beaucaire--Aigues-Mortes(puska)

Aamulla herätessä olikyllä hyvin kiitollinen et oli Warmshower yöpaikka. Olisin varmaan ollut jonkin asteisessa kusessa ja tiehaarassa uuden kumin ja kiekon löytämisessä. Kävi kyll mielessä et tässäkö se nyt sitten oli ja kamat kasaan ja kotiin lentäen. Niin vaan asioilla on taipumus järjestyä. Aamukahvin jälkeen sain opastuksen ihan 10 kilsaa tuonne Nimesin suuntaan. Kärryn kiekko aloitti suruvirren laulun pkkasen aikasemmin ja se vain kiihty ja kiihty kunnes se oli yhtenäistä valitusta ja jonkin verran vastustamista. Perille pääsin Nimesin Decathloniin johon oli kiekko varattu. 

Ensin piti maksaa ja sitten kävin vaihtamassa kumin ja mittailemassa. Sit takasin kertomaan mitä tarviin, siinä paikallisen mekaanikon kanssa vähän väännettiin kuvainnollista kättä tulkin välityksellä. Usko lopulta ku sanoin et tiedän kyllä mitä olen tekemässä tasan tarkkaan. Sitten takas kärryn luokse ja vähän voimaa ja lievää väkivaltaa ja kas kiekko paikallaan ja sitten vaan mutteri kiinni ja työkalun palautus että saan passin pantista pois. Siis annoin passin pantiksi siitä että palautan työkalun.
Sitten ostin lukon pari pikkujuttuu ja retkimuonaa. Sitten vain yhdistelmän luokse ja pakkaamisen jälkeen pieni suunnittelutauko ja sitten menoksi. Voi herras jestas ku kulkee kevyesti

Sitten suuntasin kohti Matin antamaa reittiä (se on se Nordkap-Tarifa reitti). Oli siinä yks mäki ja piti jossain välissä ihmetellä et meenkö ylämäkeen vai en. Menin kuitenkin. Nyt maisemat ei ollut niin kauniit, viinirypälepeltoja kaikkialla. Kohti rannikkoa olin kuitenkin menossa ja hyvä niin. Kävin yhdessä kaupassa etsimässä puuttuvia pikkujuttuja ja löysinkin melkein kaikki.  Sitten vaan jonkin matkaa eteenpäin ja löysin yöpaikan telttailuun.

Huomasin vaan et Decathlonissa on yks hieno pyöräilytakki (ku ton äijän nykyinen rupee hajoo käsiin kuten varmaan koko äijäkin jossai kohtaan). Siinä on ne kaikki mitä takilta vaadin ja maksaa vaan 70 euroo. Olis siellä sellanen talvitakki mut se on aivan liian kuuma miulle. Heti ens vuonna ostan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti