maanantai 26. joulukuuta 2022

Grandi seikkailee 49. päivä

 Tournon-sur-Rhône--Montèlimar(puska)

Hyvää Tapaninpäivää. Nyt taas ollaan liikenteessä. Kaikki on varmaa syöneet jouluherkkuja ja suklaata sillai et kiloja on tullut lisää ja nämä herkut maistuu sitte vuoden päästä taas. Itse taas söin ihan normaalia ruokaa ja lepäilin, siinä se aika meni, kerran muistin laittaa garminin päälle ku kävelylle läksin.

Aamusta ylös ja aamukahvin kautta pihalle ja liikkeelle. Söin ruokavarastoni melkein tyhjäksi ja olin liikkeellä jo siihen aikaan ettei oikein noita kauppoja ollut auki. Kuvia tuli otettuu ja sitten tuli nähtyy vaikka mitä ettei oikein tiiä miten kertois. Yksi "savupatsas" kummastusti ku se tuli vuoren takaa ni ei tiennyt palaako siellä jotain vai ei, sekin ratkesi ku reitti vei ihan höyrypatsaiden viereen. Kyllähän sitä höyryä syntyy ku uraani halkeaa ja niitä on 4 laitosta. Voin muuten sanoo et on ihan helvetin isoja laitoksia. Samalla tuli nähtyä sekin kuinka luontoa raiskataan täälläkin. Mutta se pitää sanoa et nää osaa säilyttää vanhaa ulkokuorta vaikka sisältä uusittais, eikä haittaa jos lattia on vähän vinossa.

Keli oli hieno, ei ihan vielä uskaltanut lyhkäsissä ajella, mutt melkein. (Toi äijä ei vaan uskaltanut, hah. Ei viittinyt kaivaa lyhkäsii esille) Niin ja sellanen pikku huomio, on se jännä ettei noi kaupat satu reitin varrelle sitten millään, tee aina pisto jompaan kumpaan suuntaan. Kuten videolla näkyy.

Kuvat olkaapa hyvä


























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti