perjantai 30. joulukuuta 2022

Grandi seikkailee 53. päivä

 Aigues-Mortes(puska)--Portiragnes(puska)

Aamulla heräain aikasee ja totesin ett tuon flamingolätäkön tuolse käy nenään sen verran tujusti et aamupala ja -kahvi naamariin nopeesti ka leiri kasaan vielä nopeemmin ja matkaan. Se on ku vesi on paikallaan ja ei juuri vaihdu ni tuoksu on aika tuju. Siinä ajellessa ohitti sitten muutama sähköavusteinen pyörä. Näillä jokaisella tuntuu olevan sähköavusteinen, pari avusteista maantiepöörääkin näin. Siinä sitten seurasin Matin reittiä ja kävin kaupassa hakee vettä ja naposteltavaa. Siis tää paikka on kyll itelle sellai no-go. Tuntu siltä et koko rannikko on yhtä eläkeläisyhteisöä (loppusijoituspaikka). Kauniit oli maisemat ja reitti, ei voi valittaa. Niin ja Välimerikin on saavutettu nyt tällä reissulla

Sitten tulin Seten kaupunkiin ja kas kummaa, oli ihmisii ja hälinää ja hulinaa ja sit alko piiitkä baana. Pääs ajaa ihan myötätuulen voimalla. Uskotteko et se hiekka on helvetin pehmeetä ja upottavaa? Kokeilin ihan ite sellasessa 25 vauhdissa, pehmeetä oli ja upotti hyvin. Nyt sitten poden hiukan kivistävää kättä. Kaikki toimii ei varmaan murtunut mitään ku ei ajoa haittaa.( Eiköhä se ole huomenna turvonnut). Pitänee ottaa vähän rauhallisemmin. 

Aglessa kävin Decathlonissa (tullut tuon äijän vakiokaupaksi) mut oli pikkanen ja keskittynyt enwmmän vesi lajeihin eli ei löytynyt retkimuonaa. Joten suuntasin Nettoon ja sieltä löysin pari valmisateriaa tyyliin lisää pikkasen vettä ja lykkää mikroon (äijän mikro on trangia ja sen kattila). Vähän vettä ja pussin sisältö siihen ja muutama minuutti ni ruoka valmis.

Yöpaikan (telttapaikan) etsintä meni vähän myöhäseksi, mutta löytyi kyllä. Huomenna pitää käydä Decatlonissa ja kaupassa Narbonnessa, ku ylihuomenna on uudenvuodenpäivä. Jos nyt kävia nukkuu.

Kuvat on sitten täsä












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti