torstai 8. joulukuuta 2022

Grandi seikkailee 31. päivä

 Ulm

Vissiin eilen tuli avauduttua liiankin hyvin ku kukaan ei uskalla kirjoittaa mitään vaan hiljaisesti seuraa siellä netin toisella puolella.

Tänään on ihan vapaa päivä ajamisesta. No aamupalaa ja kahvia riittävästi ja sitten etsimään pyöräkauppaa ja sellainen löyty pienen kävelylenkin jälkeen ja voi herran jumala et liikkeellä on kokoa. No onneks on harjaantuneet silmät löytämään sen mitä on etsimässä, ketjuja on tossa (et tarvii vielä) ja tossa työkaluja ja tossa peilejä, hetkinen takasi siis peilejä joo, ja katsos vaa sama malli ku itellä ja pidemmällä varrella ohv 17 ja tää myytiin 14 koska paketti oli rikki siis ei peili vaan se pahvipaketti. Käy miulle ja sit vielä ketjuöljyy, vähän juoksevampaa ku tuo rexin öljy (se meni vähän jäykäksi miinus asteilla) ja niitä miinus asteita on taas luvassa ja mahdollisesti myös lunta, sekin on mahdollista. Sitten on käyty katsomassa vanhaa kaupunkii ja katetraalia (ei varmaan mennyt oikein) muuta voi sanoa et on hieno ja korkee. Täälläkin joulutori ja ihmiset joi lämmintä viiniä ja kaikkee muutakin. No se on nähty ja kuultu. Sillä selvä ja kaupan kautta takaisin hostellille. Nyt sitten katsellut reittiä huomiselle niin huomasin et Eurovelo 6 menee tästä ku tuossahan on Tonava vieressä. No ei muuta ku reittiä talteen ja käännä ne toiseen suuntaan. Ei tartte sitten juuri reittiä piirrellä vähään aikaan, jää sekin aika sitten kaikkeen muuhun turhaan.

Päivä reissun kuvat 










4 kommenttia:

  1. Jännä seurata, muutaman päivän jäljessä lueskelen.Tuttuja reittejä, mutta vuodenaika nyt rankka. Tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. Kyllä täällä luetaan vähän välillä kun töistä ehtii.. Mutt kyll sull on ollut tuurii kuitenskin meihin verrattuna.. Lunta ja juna ongelmia täällä.. Kohta ootkin varmaan Ranskan puolella?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En vielä, jokunen aika menee ku tuo säiden herra yrittää vaikeuttaa matkaa.

      Poista