torstai 22. joulukuuta 2022

Grandi seikkailee 45. päivä

Lyon--Le Péage-de-Roussillon(puska)

Heräsin sitten normiaikaan eli juuri ennen kuutta. Pitää opetella heräämään myöhemmin niin ei tuu sellasta hölmöä olotilaa, mut hei, liikkeellä jo ennen auringon nousua. Nyt sitten se tapahtui ensimmäinen rengasrikko ja en edes ajanut vaan talutin pyörää ja ekat 10 metrii. Nähtävästi oli tyhjentynyt yön aikana, mut vaihdoin uuden sisurin kuitenkin. Sitten pääsin ihailee Lyonin kaupunkia toisesta suunnasta ku edellisellä kerralla. Tuli vastaan uusia juttuja ja kuitenkin oli helppo liikkua pyörällä ku kaikki vaan toimi sellai hallitun kaaoksen lailla. 

Maisemat muuttui kokoajan mäkisemmiksi ja aivan upeiksi. Sitten vaan pysähdyin ja vaihdoin ketjun ja keitin kahvit. Voi juma et on ollut ikävä tän maan patonkeja, ne vaan on yksinkertaisesti hyviä. Sitten matka jatkui ja kaikki täällä morjestaa melkein järjestää. (Ja hymyilee tuolle harmaahapsiselle ukolle) Sitten tuli mieleen et vois käydä kaupassa 

Tarkistetaan missäs niitä kauppoja onkaa. No nih kuinkas ollakaan, ne on joen toisella puolella ja mie toisella. Hienoo, ei muuta ku ekasta sillasta yli ja kauppaan. Tuli muutama kilsa ylimääräistä ajoa, mut tätä tää välillä on. 

Näköjään on pari ydinvoimalaa tuossa joen rannassa. Voi nukkua yö hyvin niiden varjossa. Satamaan rupesi ni piti teltta laittaa heti sopivaan kohtaan ja se on samalla yöpaikka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti