perjantai 25. marraskuuta 2022

Grandi seikkailee 17. päivä

 Boletawiec-Dolni Rasnice (puska)

Aamulla aamiaisella oli sitten ylimääräistä ohjelmaa. Pari sällii (alan miehii) tuli vaatii alkoholitarjoiluu heti klo 7 jälkeen. Henkilökunta hätyytteli heitä ulos, mut ei oikein onnistunut siinä. Sitten tuli hotellin johtajatar ja sällit lähti, voi että miten tiukka neito. Olisin itekin helisemässä jos olisin hänen kohteena. Asiasta toiseen yöunet on hyvät ja sänky sopivan pehmee. Aamiaisen jälkeen olin valmis taas tien päälle. 

Tässä kaupungissa olin käynyt 2017 aikaisemmin ja nyt reitti vei kohti Tsekin rajaa. Maastokin muuttui mäkisemmäksi. Ajattelin että hyvä jos sen 60 km jaksan tänään ajaa. Mäkiä oli ja maisemia, aurinkokin paistoi ja 10° oli lämmintä. Joutu ihan ottamaan välikerroksia pois ku oli kuuma. Lesnaan saavuttua oli pieni matka enään ni maa vaihtui toiseksi. Sitten tuli valittua ihan väärä tie (kai toi äijä korjaa asian huomenna). Sitten vaan tuli sellainen olotila että etsippä pieni metsä ja laita teltta valmiiksi. Jatketaan matkaa huomenna. Tänään tuli mittariin se 59 km mäkistä maastoa. Nyt pääsee testaa millainen tää uus untuva makuupussi on nukkua.

No ne kuvat tulee myöhemmin.
















Tässä kuitenki se viteo https://www.relive.cc/view/vZqN7E2PyGv

1 kommentti:

  1. Yrjö: makeen näköstä seutua. Hyvää matkaa! Sä oot ennenkin harrastanu tätä k-eurooppaa talvella, aika ossi! Iso respect.

    VastaaPoista