lauantai 4. helmikuuta 2023

Grandi seikkailee 88. päivä

 Salamanca

Aamiainen tauluun ja ulos reippailee ja samalla ajattelin hoitaa käynnit parissa liikkeessä täydentämässä "varastoja". Liikkeelle ja kohti etelää tai ainakin sinne suuntaan. Ensimmäinen pysähdys MediaMarkt kohdalla vain todetakseni että se on kiinni, sitten suuntima Decathlonia kohti ja sieltä ne mitä tarvitsi ja sit voikin lähteä pois. Mutt hei mikäs tuossa on, joku hypermarket. Käydääs kattoo tuo ja sit takas hostellille. Täähän on paikallinen risma, ainakin helkatin iso ku mikäkin. Ja kappas vaan tuossa on niitä action kameroita mitä on metsästänyt ympäri kaupunkia. Nyt löyty, hyvä.

Hostellille ja sitten vain yrittää opiskella tuota laitetta ja katsoo tuleeko siitä mitää muuta ku sanomista. (tuo ajatkaa edelleen opiskelua) Sitten vähän Magicin peluuta netin välityksellä. Sitten iltapala ulkona ja muuten vain löhöilyä ja videoitten katselua.

Kohta unten maille.

Kuvat










 




2 kommenttia:

  1. Koitin etsiä tuon kameran tietoja, löyty vaan espanjaksi ja portugaliksi 😅 mut jos siin on "timelaps" toiminto ja teline ni kokeile laittaa timelaps päälle pitkällä kuvavälillä. Ajon ajaksi siis päälle suunnattuna eteenpäin ja vaik vähän oikealle. Vai tuleeko epätarkkoja ajon aikana🤔

    VastaaPoista
  2. On siinä timelaps mut ei muistaakseni ollut kovin pitkä aikaväli jos oikein muistan, mut pitää kattoa tarkemmin.

    VastaaPoista