keskiviikko 1. maaliskuuta 2023

Grandi seikkailee 113. päivä

 Exideuil-sur-Vienne--Chauvigny (joenranta teltta)

Aamu oli hiukan vilponen ja lähtökin oli vähän hidas. Ja sain isomman akun ladattua täyteen, mitä olin hyvin kiitollinen. Sitten vain tien päälle ja mittaamaan kilometrejä. Edelleen oli kylmä tuuli ja tuli sitten käytyä Lidlissä täydentämässä ruokatarpeita. Mentiin ylös ja alas ja välillä oltiin pienessissä kylissä.

Voin muuten sanoa että sitä voi kyllästyä maisemaan jos ei ole mitään ärsykettä. Kumpuileva maisema ei juuri erottunut vaikka se kukkulan huippu vaihtui. Jos sitten vaikka huomenna sais vähän muuta vaikka sillä et käy Lidlissä ja Decathlonissa. Nykyiset ajohousut (tätille selvennykseksi et ne punaset) rupee hajoo päälle. Eihän sille minkää voi. Samalla sais ostettuu toiset pehmuste housut. 

Sit sitä näki välimatkankin Tour kaupunkiin. Se on joko kaks päivää tai sit yks. Mene ja tiedä, miten innostuu ajaa. Tourissa sit neljän seinän sisälle yhdeksi yöksi ja matka jatkuu. Nyt on sellanen tyypillinen "Karin" paikka, tie menee 2 mwtrin päässä ja joki 10 metein päässä. Tästä on hyvä aamulla lähteä

Sitten muutama kuva
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti