lauantai 4. maaliskuuta 2023

Grandi seikkailee 116. päivä

Tours-Houssay

Kyllä nukutti sitten hyvin ku vasta puol kasilta heräsin. Aamupalaa ja kahvia ja sit leirin purku. Olis tarkoitus ajaa lyhkänen päivä. Katsotaan. Sitten vain liikenteen sekaan ja huomaat et garmini sitte vittuilee taas. Ei näköjään tykkää kylmästä. Mut reitti saatiin esille. En mennyt keskustan läpi ja te tietysti kysytte miksi et mennyt. No sitä saatte miettii pikku päissänne ihan rauhassa, mie teen just niin ku mie haluun. Pitää sanoa et on iso kaupunki tai kaupunkiseutu. Reilu 10 km meni ennenku oli väljemmillä vesillä. Sit pääsi pyöräväylälle, sitä oli kiva ajaa. Entinen rautatienpohja.

Nyt sitte ollaan näköjään Ranskan vilja-aitan alueella ku metsät on vähentyneet ja pellot lisääntyneet. Ja arvatkaa tuuliko pohjosesta. Eikä näy vihreetä puissa vielä, silmut on mut ei oo vielä auenneet. Ehkä jossain välissä. Sitten tultiin Chárles-Renault tai jotain sinnepäin olevaan kaupunkiin. Piti olla leirintäalue auki, mut olikin vain matkailuautoille. Pikainen tutkiskelu ja reitin muutos ja majapaikan varaus. Voin muuten sanoo et pohjoistuuli ja alhainen lämpötila ei oo kiva yhdistelmä. Viime yönä oli 3° pakkasta ja kosteeta ku joki vieressä. Ei kiva.

Suunta sitten Houssayta kohti läpi peltoaukeiden. Ei kauheesti huvittanut pysähdellä vaan hissukseen eteenpäin ja kohti majapaikkaa. Perille päästiin ja nää ranskalaiset maalaispitäjän talot on vanhan näkösii ulkoa mutta ihan nykyaikasii sisältä. Aivan uskomattomii sisältä. Suihku, ruoka ja lepäämään oli ohjelma.

Kuvia 

Viteoita on kolme


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti