maanantai 6. maaliskuuta 2023

Grandi seikkailee 118. päivä.

 Bonneval (TVG-junaradan vieressä)--Vert-en-Drouais

Hyvin sai unta junaradan vieressä. Nukutti tosi hyvin. Aamukahvin jälkeen liikenteeseen ja olotila oli sellanen ett sää muuttuu. Ei ollut niin kylmä vaikka ei nyt mikään kesäkelikään. Mut katsellaan. Edelleen jatkwtaan ajelua kansallista reittiä myöten ja katsotaan mihin joudutaan. Tänäänkin tuli kaikkea kivaa vastaan ja tuntuu siltä et kaikki odottaa kevättä täälläkin. Ei kauheesti ihmisiä liikenteessä. Vaikka autoja senkin edestä. Ei aina voi olla kylä täynnä vilinää.

Yks isompi kaupunki oli matkan varrella ja en edes huomannut et menin sen läpi ku puistoa pitkin ajelin tyytyväisenä. Sit tuli mieleen et vois käydä kaupassa ostaa evästä. Siutäkin tuli muutama kilsa ylimääräistä. Ja sit rupesin miettii et oon varmaan aika lähellä auki olevaa leirintäaluetta (7 kilsaa sivuun on pikku juttu nykyään). Sinne suuntasin ja yö makso 10 euroo. Halpa yö omassa yksiössä. Kyllä näitä mielellään käyttäö nyt näin keväällä ja ku on niin valoisaa. Nyt on pikkasen yli 300 kilsaa Belgian rajalle. 

Nyt sit saa laittaa listaa proo tason pyöräkisoista .issä ne on ja minä päivinä ja mistä löytyy reittikartta jne. Tietää sit mihin suunnata matkansa.

Kuvia 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti