maanantai 27. maaliskuuta 2023

Grandi seikkailee 138. päivä

 Zeven(leirintäalue)-Hampuri

Aamulla oli satanut hiukan lunta. Kyllä, tännekin. Ei täällä kevät ole vielä, ku mie oon reissussa ni se takuuvarma kylmä keli tai historian kylmin ajankohta. Mister kylmä.😂😂😂

Yön maksettuani edessä oli kiekon metsästys. Eka ei ole, toka saavat huomiseksi, kolmas löyty ja sain lainata työkaluja vaihtotyöhön. Sitten vain vanhasta pinnat poikki ja napa talteen. Tehdään sitten puhdetyönä uus kiekko kesällä.

Keli oli ku kaunis nainen kaikkine oikkuineen. Sain tänään koko skaalan. Auringosta vesisateen kautta lumisateeseen, siitä vielä raekuuroon. Kaikki kera vittumaisen tuulen. Ihan ku kaunis nainen (saa kommentoida vapaasti)

Lähestyin hyvää vauhtia Hampuria eihän se ollut ku 72 ja rapiat...noh okei lähemmäksi 80, mutta ku täällä Hampurissa on noita tietöitä ja silta töitä jonkin verran ni tuli sitten ylimääräisiä kilsoja...melkein 100 km oli päivän ajo. Kiitos niille muutamille kanssa pyöräilijöille jotka opastivat turistin oikeaan suuntaan kun yksi reitti oli suljettu ja lautta meni nenän edestä. Nyt ei vaan jaksa lähteä mihinkään. Katsellaan asiaa huomenna. Kohta käyn nukkuu, äsken autoin nuorta naista aukasee lokerikon lukon. Oli vähän hätänenen.

Kuvia (keli teki omansa vaikeuden)









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti