lauantai 11. maaliskuuta 2023

Grandi seikkailee 122. päivä

 Noyelles-Godault--Tournai (leirintöalue)

Aamukahvi ja kroisantti naamariin ja liikkeelle kohti Belgiaa. Matkaa on vain 44 kilsaa ja sit saa pitää taukoa. Katsotaan miten ohjelma muotoutuu tuleville viikoille ku paikalle pääsee. Ens viikolla olisi yksi pyöräkisa ja sit on tuolla läntisessä Belgiassa muutama lisää. Mut nyt ensin pitää päästä tuonne Belgiaan.

Se oli sitten kylästä toiseen ajamista ja sitten huomaamatta oltiin Belgiassa. Olinkin leirintäalueen luona ennen ajattelemaani aikaa. No mennään tuohon läheiseen ostariin ihmettelee ja kattoo mitä sieltä löytyy. Aika meni nopsaa ja pääsin leiriytymään ja se oli sit max 2 yötä tässä. Noh suunnitelmat sit uusiksi ja sunnuntaina siirrytään Gentin kaupunkiin hostelliin. Lauantai on sitten kävelyä ja kaupunkiin tutustumista. Ja kevät ei ole vielä täällä. 

Kuvia en ottanut ku oli vittumainen tuuli ja satoi vettä vaakatasossa. Ei aina jaksa kaivaa puhelinta tai kameraa esille. Voin muuten sanoa et nyt rupee olee lievää turnausväsymystä näkyvillä. Vielä viikon lepo ja sitten suuntima tuonne Travemündeen ja sieltä sitten laivaan, se kauanko menee aikaa siihen niin en tiedä.

Viteo https://www.relive.cc/view/v1vjkyd11YO

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti