maanantai 13. maaliskuuta 2023

Grandi seikkailee 124. päivä

 Tournai(leirntäalue)-Ghent

Herätys aamulla ja sitten leiri kasaan ja kohti Ghentiä. Se olis taas pyöräreittiä ajeltava ja pyöräväyliä. Noin 70 kilsaa edessä ja aikaa varattu riittävästi. Siinä sitten taas ajeltiin myötätuulessa ja piti ihan ruveta jarrujakin käyttää ettei mene liian nopeesti. Pysähtelin ja nautiskelin maisemista.

Kevät ei ole vielä täällä, mit ei se kaukana miun takana ole. Ihan muutamassa päivässä se puhkeaa. Sanoinko jo ett luntakin satoi yöllä muutama milli? Reitti meni joen vartta pitkin. Paljon oli pyöräilijöitä liikenteessä, pari fillaristii ajo takana ja pyöritteli päätä ku ajelin 20 km/h kärryn kera ja kattelin maisemii. Eivät meinanneet uskoa. Yks kysy kauanko olen ollut reissussa ku vastasin ajan ja kilometri määrän ni katto silmät pyöreenä.

Sitt saavuin Ghenttiin ja kävin kattoo (syömässä se kävi) bigmac-indeksin. Sieltä ku palasin pyörän luokse, ni nyt sitten oli molemmat renkaat tyhjät. Voi vittu!!! Upeeta!!! Ei muutaku konkeli ympäri ja kattoo mikä on syynä. Etuseen ilmaa sen verran et pääsee hostellille ja takaseen pitää!!! käydä ostaa se vannenauha/teippi, pikapaikkoja ja ettii etusesta se puhkoja (pieni reikä). Pääsin histellille ja majoituin ja ongelmaa ratkotaan huomenna. Nyt nukkumaan

Kuvia Ei kommentteja:

Lähetä kommentti