sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Giro d'Alps Nellille 12. päivä

31.88/486.06km
ylös 82m
alas 75m

Tänään liikuttiin jonkin verran. Kilsoja tuli yli 30 km, mutta välimatka oli 12 km. Joten liikun kärryn kanssa ja ilman kärryä. Oli meinaa aika metka tuntuista ku ei ollut kärryä perässä. No aamulla ensin leiri kasaan ja sitten siirtyminen 12 kilsaa etelämmäksi.
No kerran eläessä tuli ajettua motoria pitkin. Kun ei vaihtoehtoja ollut. Pieni pätkä just Leccon pohjoispuolella. Mut kuitenkin. Siitä Leccon läpi leirintäalueelle, teltta pystyyn ja kauppaan.  Siitä sitte sapuskantekoon ja syömään. Aikani levättyä ni lenkille ympäri Leccoa.
Kohta taas syömään ja sitten vielä kävellen lenkille. Kävelin pienen järven rantaa pitkin ja ilmettelin italialaisten tiuhaa rakentamista. Sain jonkin asteisen kuvan sain paikasta ajelu ja kävelylenkillä. Motoristeja oli miljuuna pörräämässä ku mehiläiset ympäri Leccoa. Olikohan jotkut kesän eka meetting? Ilta oli lämmin ja aurinkoinen. Väsytti mutta ei nukuttanut











3 kommenttia:

  1. Moi Kari! Hieno reissu sinulla menossa. Tsemppiä polkemiseen, tätä on mukava seurata. :)

    VastaaPoista
  2. Onnea ja tsemppiä reissuun täältäkin. Mukava seurata yhden unelman täyttymistä. Jos tulee huono hetki tai vaivaa uskon puute, niin kannattaa muistaa että tämä kaikki on aivan vapaaehtoista ja juuri sitä mistä olet haaveillut. On auttanut ainakin omalla kohdalla pahojen paikkojen yli.

    VastaaPoista
  3. Kiitoksia Heidi. Lisäilen loput kuvat kotona ja muokkaan tekstit kohilleen paremmalla koneella.

    VastaaPoista