maanantai 27. toukokuuta 2013

Giro d'Alps Nellille 13. päivä

29.83/515.89
ylös 140m
alas 161m

Huomenta vaan kaikille lukijoille.
Tänään leikin turistia kokopäivän fillarin kanssa. Tarkoitus olisi ajella pienen järven ympäri sen jälkeen kun on ensin käynyt katsastamassa Leccon keskustan. Ihmettelemässä nähtävyyksiä, ikkunaostoksilla jne...
Reissun aikana olen käymyt läpi rakkaan lemmikin poisnukkumisen, jonka saan päätökseen kotiin saapuessani. Olen löytänyt itsestäni uusia puolia tällä reissulla. Harvoin sitä yhdellä reissulla nukkuu 1200 metrissä teltassa, saa pakkasen niskaan (melkein kaikki pyöräilyvaatteet päällä) vettä niskaan urakkapalkalla, helvetin moisen tuulen kera jäätävän sateen, melkein lunta niskaan ( puolivuorokautta myöhemmin tuli siihen paikkaan mistä aamulla lähdin) 30 asteen helteen. Lisäksi muutama tekninen ongelma siinä säväyttämässä. Että huh huh mikä reissu ja vielä jatkuu pari päivää.
Tuli sitten pyörittyä ilman karttaa Leccon keskustassa aamupäivällä ja tehtyä ahaa-löytöjä. Mielenkiintoinen kylä. Historiaa tuntui olevan ja samalla iski kamerasokeus. Sitten käytiin tutustumassa lähiympäristöön. Liikenne on muuten pikkasen kaaottinen, yks skuupperikuski meinas ottaa etupyörän mukaan ku ohitti ja heti autoilija kuittas skuupperikuskille. Voi sitä papatusta mitä autosta tuli. Hyvä niin. Ympäristössä on kieltämättä hienot pyöräily maastot, molemmille lajeille ja muutakin aktiviteettiä jos vain kukkaro kestää.
Kotiin tuomiseksi ostin kilon kahvipapuja, pullon viiniä ja loput ostan huomenna ja kentältä.
Nyt nautin ilta auringosta ja teen vielä ruokaa ja nautin viiniä. Katsastan tavarat läpi ja tiputan ylimääräiset pois, siis ne joita en enään tarvitse. Taas kerran kevennetään.
No naatitaan elämästä.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti