sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Giro d'Alps Nellin muistoksi 5.päivä

Eipä voi päivä alkaa tylsemmin, vettä, vettä ja vielä kerran vettä. No käytettiin aika netissä istumiseen ja reitin tutkailuun ja sääkarttojen selailuun. Siitä tulin siihen johtopäätökseen, en rupea omaa turvallisuutta riskeeraamaan. Nollaraja kulkee tällä hetkellä 1500-1800 metrin välillä paikasta riippuen, joten ei paljoa tee mieli mennä yli 2000 metrin. Tää vesisade on jo tarpeeksi, eikä siihen tartte mitään pakkasia ja lumisateita. Niitäkin on ennustettu, pitää vain katsoa päivä kerrallaan eteenpäin.
Iltapäivällä pitäisi selkeytyä. Silloin pääsee tepastelemaan kylille ja katsomaan mitä kaikkee sieltä löytyy.
Kävin tepastelemassa ympäri kylää vähän sen ulkopuolella. Otin kuvia ja välillä tajusi ettei ollut ottanut kuvia kun oli niin mykistynyt näkymistä. Samalla vähän vakoilin huomisen päivä mäkietapin alkukohtaa ettei aamulla mene sohaamiseksi ympäri kylää.
Paikka on todella kaunis, siis luonnostaan kaunis.
Kävin ajamassa pyörällä kauppaan ja takas ku ei jaksanut kävellä. Matkaa tuli ehkä 5 km, mut se ei tule tohon reissu kilometreihin. Pyörääkin joutu säätämään, parempi nyt ku vuorilla tai keskellä mäkeä. Ei oikein innostaisi siinä tilanteessa.
Laitan kuvia illan mittaa.
Tulipa tuossa huomattua sellainen juttu mitä en ole vielä nähny muita kuin kuvissa, aurinkovoimalla latautuva sähköpyöräasema.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti