tiistai 21. toukokuuta 2013

Girp d'Alps Nellille 7. Päivä


33.18/262.80 km
Ylös 977 m
Alas 1234 m
Eipä sitä ole ennen tullut nukuttua yli 1000 metrissä teltassa. Yö oli oikeastaan lämmin, mutta aamu oli viilee. Vielä pikkasen löhöilyä ennenkuin laittaa leirin kasaan. Ajovaatteet on vielä kosteet, joten toiset käyttöön.
Voe jumalan pimeämpi takapuoli. Aamujumppa kohillaan. 1046m 1325m kolmen kilsan matkalla. Et siitä vaan laskee nousuprosentit. Ei vaan jaksanut ajaa ku muutama satameteriä ja tauko. Sillä konstilla mentiin Madonna di C........ ja sen jälkeen piti ihan taluttaa kilometri. Ei vaan pystynyt, jyrkkä nousu ja sitten oltiin 1690 metrissä vähänkö oli hapen puutetta. Ja sitten....
Alkoi alamäki ja tultiin lujaa ja välillä hirvitti. Kaikki meni siihen asti hyvin kunnes menin kattoo paikkaa jossa joskus tuli käytyä talvella. Olin menossa jo alamäkeen vaihtaja pinnojen väliin, korvake mutkalle, takavaihtaja rusetille. Voi stana, et kirosin. Ei muuta ku sen verran kuosiin et pääs Dimaroon. Sieltä löyty korvake ja paita. No aikani räplättyä meni hermot ku ei ollu työkaluja tällaisen korjaamiseksi ja vanha takas ja odotetaan iltaan.
Lorenze kävi morjestaa, kun olin kirjastossa tekemässä päivityksiä. Kohta pitää mennä pyöräkauppaan.
Siis Lorenze ja hänen vaimonsa on mukana pyöräilijöiden sohvamatkailusivustossa. Heidän luona olin yötä. Pyöräkaupasta löysin takavaihtajan. Lorenzen luona söin isäntäväen kanssa ja hölötettiin kaikista asioista ja niistä tulisi romaani jos sitä tässä alkaisin kertoa. Illalla oli vielä aivojumppaa pyörän kanssa, kun piti muokata vaihtajankorvaketta, että sai takavaihtajan toimimaan. Kuitenkin onnistuin siinä.

Aivan ihastuttava pariskunta, joka harrastaa liikuntaa aktiivisesti. Joten iso Kiitos heille.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti