lauantai 18. toukokuuta 2013

Giro d'Alps Nellin muistoksi 4.päivä

57.8/165.17 km
Ylös 178m
Alas 195m

Aamulla oli vähän hukassa oleva olo. Aurinko paistoi heti aamusta mut ei ollut mikään lämmin. No, leiri läjää ja hyvästit saksalaisille naapureille. 2 yötä makso 11 euroo, halpaa ku saippua.

Lähdin ajelee kohti Riva d G. kuten paikalliset sen lyhentää. Tarkoitus oli mennä mäen kautta, mutta etsi siinä tiehaaraa ku toiselta puolelta menee autoo, skuupperia, motoristeja ja fillaristeja sutena ohi. No ne mäet on vielä edessä. Maisemat olivat tyrväävät, kamera lauloi hoosiannaa. Löysin kuin löysin pienen kivan campingin. Nyt on netti käytössä 2 vuorokautta. Siis olen pari päivää Rivalla.

Ajomatka oli lyhyt, tavallaan tylsä kun näki vain silloin tällöin maisemia. Ajo oli kevyttä siitäkin huolimatta, että sain korjailla etujarrua pariin otteeseen, meinaa laahas jonkin verran. Liikenne on vilkkaampaa kuin Suomessa, mutta pyörä on liikkumaväline siinä missä auto. En oikeastaan pelänny missään vaiheessa. Kaikilla oli tilaa olla tiellä, jopa suomalaisella pyörähörröilijällä.

Nyt on leiri pystyssä ja kohta lähden tutkii keskustaa ja ihmettelemään maailmaa.

Jatkuu myöhemmin.

Nyt on käyty kävelyllä ja ostoksilla. Jäi näköjään lusikkahaarukka kotiin ni piti ostaa lusikka (3 kpl/paketti) onpahan varaa hävittää kaks. Ruoka syöty, sellanen perheannos. Pikkasen rippaa vettä sellai pisara sillo toinen tällö. Kuvia laitan tässä illan mittaan.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti