keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Giro d'Alps

1. Päivä

107.37/107.37 km
Ylös 261m
Alas 404m

Tänään lennetään Bergamoon, joten on siis siirtymäpäivä. Tänään ajetaan ensimmäiset kilometrit. Kamat on pakattu ja talon vehkeet tarkastettu. Sorvi on hiljanen. Vielä viimeiset tarkastukset ennen siirtymistä kentälle. Odotus on tuskastuttavaa.

Mäkiä ollaan menossa ajamaan. Pyörä painaa sellaset 13-14 kiloo (tarakkalaukku, ei siis sivulaukku ja tankolaukku mukana) ja sitten kärry jarruna ylämäissä 18 kiloo. Olosuhteiden mukaan katsotaan mihin päästään. Stelvio jää pois, syy liikaa lunta ja viranomaiset ei varmaan päästä muita kisailijat. Jos vaikka pääsis Passo Gavia yli ajamaan. Kattoo nyt.

Jatketaan myöhemmin...

Klo 13.jotakin Lappeenrannan lentokenttä

Nonih, nyt on kamat annettu lentoyhtiön huostaan ja sitten vain odotellaan koneeseen pääsyä Odotusta.

Klo 16 jotakin koneessa

Ryanairin lento oli myöhässä. Tiedotus pelasi, sitä ei ollit. No halvalla pääsee ja olosuhteet senukaiset. En tiedä mitä reittiä mentiin, mut pitkältä tuntu. Se stanan kone oli myöhässä reippaasti. Aikaa meni pyörän ja kärryn kokoamisessa. Lähi urheiluliikkeestä sain kaasua ja energiapatukoita. Niillä on menty Bresciaan asti.

Maksullista aikuisviihdettä oli tarjolla joka toisessa risteyksessä. Valinnanvaraa olis ollut.

Tabletin akku loppu ja mäkkäri kiinni. Ladata ei voi kutarvii valoa. Sain pari spylää ostettua hedelmäkauppiaalta. Luulivat et olen Saksasta.

Sadetta oli Bergamossa ja sitten olen saanit ajaa ilman sateita ja jumalatonta tuulta vasten Ainakin tuntuu siltä. Pääsin määräpäähän hyvin ilman kastumista. Paikka on Eurocamping. Teötta pystyyn nopeasti ja nukkumaan n. Klo 6 aamulla. Heräsin noin klo 9 ja vettä tulee ku sieltä kuuöuisasta Esterin p******. Odottelen pitseria aukenemista ranta kahvilassa. Pitäjä tarjosi kahvin, ku ilma on mitä on.

Päivän kilometrit on 107 km nuosumetrit 261/laskumetrit 404. Yösuunnistus oli kivaa, muitama pummi tuli.

Reitti tulee myöhemmin.


1 kommentti: