tiistai 21. toukokuuta 2013

Giro d'Alps Nellille 6. päivä

Matka 64.45/229.62 km
Ylös 1618 m
Alas 651 m

Aamu alkoi kauniina ja selkeänä. Aamupala rauhassa ja sitten leirin purku. Leirintäalue oli pieni, mutta todella kiva. Omistaja piti huolen et kaikki on kunnossa. 2 yötä ja wifi maksoi 30 euroo elikäs aika halvalla pääs ja vielä Riva del Gardassa.

No sitten matkaan. Alku oli pikkasen hankalaa, mut löytyhä se tie. Ja sitten otettiin miehestä mittaa oikein kunnolla prosentit vauhteli 4 ja 12 välillä ja sen 12 kilometriä ja totesin itselleni ettei sitten mitään ylimääräistä ohjelmaa tänään. Reilun tunnin ajon jälkeen tuli sitten remontti hommia, edestä kummi tyhjä. Kiva just alko alamäki. No kumin paikkaus pienessä vesisateessa oli mieltä ylentävä kokemus. Lopulta pääsin Ponte Arhii taijotainsinnepäin. Ajattelin ettei enään tuu pahoja nousuja ja kissan kivekset. Heti sellanen pystysuora seinä prosentit oli varmasti yli 15. Ai stana et olin hapoilla ja käsi kävi kokelemassa vieläkö löytyy pienempi vaihde. Sisulla tai jollain ihme konstilla ajoin ylös ja kaiken lisäksi kärry kun painaa parikymmentä kiloa, ku sattuu olee se pyörälaukku alimmaisena.

Mäen jälkeen pääsin maisema reitille. Sii voe pojat, nyt onneksi älysin ottaa kuvia, maisemat aivan tyrmäävät ja tie hiljainen ja mutkitteleva lievästi laskeva. Tuli pysähdyttyä vähän väliä. Suosittelen jos vaan on mahdollisuutta käydä ajamassa.

Muutaman kaupan ohi ajoin hurmiossa ja tiesin mitä siitä seuraa, ei sitten mitään hyvää.
No kuitenkin pysähdyin kauppaan ostamaan täydennyksiä. Välipala siinä ja karavaani kulkee. Loppumatka meni hiljakseen ku taas noustiin ylöspäin. Viimeinen kilometri piti työntää ku ei ollut jerkkua enään reisissä, muuten ajoin kaikki kilometrit.

Nyt ollaan leirintäalueella 1000 metrissä ellei enemmän. Voipi tulla vilponen yö ja kaiken lisäksi täällä ei ole wifiä, joten lähetän tekstin heti ku mahdollista. Kuvat tulee myöhemmin.

Suihkussa käyty hikiset ajovaatteet pesty ja kuivamassa. Kohta iltapalan tekoon.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti