lauantai 18. kesäkuuta 2016

Ahvenanmaan seikkailu 10. päivä

Heräsin sitten aikaisin ja hikisenä, joten siitä päätellen en kovin hyvin vissii nukkunut. Katilakin oli juuri töihin lähdössä ja siten sitten yhdistelmän haku pyörävarastosta etupihalle. Sitten takaisin sisälle ja aamiasen tekoon ja varsinkin aamukahvin juomiseen. Siinä pikkuhiljaa sitten valmistauduttiin lähtemiseen ja ajateltiin et olis hyvä jos Kotkaan asti pääsis mutta ei otettu paineita siitä.

Sitten lähtö koitti ja yritettiin ajaa mahdollisimman suoraan pois pääkaupunki seudulta. Kyllä on paikat muuttunut sitten viime näkemän (18 vuotta, ei paljoo vuosia) ja uutta rakennusta oli tullut ja uutta tietäkin. Reilu 25 kilsaa ajettiin ennenkuin päästiin porvoontielle. Siinä sitten kohti Porvoota ja tauko pidettiin Sörjotain paikassa, Käytiin kaupassa ostamassa juotavaa ja banaanilastuja. Sitten matka jatkui tylsänä kohti Porvoota.

Sitten olikin jo ruokatauon paikka, siinä sitten menikin pikkasen aikaa, kun ulkona oli kuuma. Ihan riittävän kuuma, aivan liian kuuma. Onneksi on myötätuuli, muutama mäki tuli talutettua välillä Porvoo-Koskenkylä (pitää tehdä noille välityksille jotain ku kotiin pääsee) Koskenkylästä-Loviisaaan mentiin sitten ekaa kertaa toisinpäin, Harvassa oli kylät tällä tiellä ja hiljaista oli mitä nyt muutama fillaristi tuli vastaan. Siinä vaiheessa kun tuli kyltti että Loviisa 2km ja Kotka 48km (nää on sitte muistikuvia prkl) niin kyllä Loviisa kuulosti erinomaiselta paikalta. Siinä sitten suunnistettiin kohti Tamminiemen leirintäaluetta.

Leirintäalueelle saavuttaessa omistaja tunnisti että olen aikaisemminkin käynnyt täällä. Siinä aikamme juteltua hän kertoi että ei hirveesti ulkomaalaiset heinäkuussa reissaa Suomessa, kun ovat oppineet että Suomi on kiinni heinäkuussa. Eli silloin ei tapahdu mitään Suomessa, ei kannata tulla Suomeen. (pitäs ehkä tehdä jotain asialle).

No suihkuun ja voi jesse ku tuntu ihanalta kuuman päivän jälkeen. Sitten iltapalaa ja masu täyteen ja nukkumaan.

Päivän kilometri 102,69

yhteensä  458,93 km






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti