sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Ahvenanmaan seikkailu 6. päivä

Aamulla tuli herättyä myöhään, mutta ansaittu oli pitkä uni. Sen verta tuhlasin rahaa että piti saada kahvia ja torttu. Sitten rupesin tekee aamupalaa tai oikeastaan se olinenemmän brunssi mut kuitenki. Kävin herättämässämSirun ettei hän nyt koko päivää nuku.

Siinä syödessä taivas tummeni ja sitten tuli rakeita ja vettä oikein kunnolla hetken verran. Ei auttanut ku odotella Esterin mielenliikkeiden selviämistä. Siinä sitten luettiin kirjaa ja syötiin. Sää selkeni, joten lähdimme kaupungille Plazaan ihmettelee.

Siru löysi jotainnlukemista ja muutenkin ihmeteltiin kauppakeskusta joka sijouttuin muutaman korttelin alueelle. Niißä pääsi liikkumaan taloast toiseen tunnelia pitkin mikä oli kadun yläpuolella. Samalla käytiin morjestamassa Maria, hänen työpaikalla. Siinä aikamme hölistyä sovimme että näemme illalla. Sitte kauppaan ostamaan ruokaa. Olivat muutennhyvin piilottaneet kanamunat (ei prkl löytynyt vaikka vihikoiran kanssanetsi).

Juuri kun oltiin lähdössä kohti majapaikkaa niin Esteri oli eri mieltä asiasta. Siinä odotettiin pahimman ohi menemistä. Sitten liikuttiin sen verran että päästiin sillan alle suojaan. Siinä meni hetki taas. Sitte taas lähdettiin liikkeelle ja Esterin itkupotkuraivari oli mennyt ohi. Leirille päästyä, ruuat kantoon ja sapuskan tekoon. Ruokalistalla tänään Mexican pataa, leipää, saaristolais meetvurstia ja juustoa, juomana maitoa. Hyvää oli neljälle tarkoitettu annos on näköjään tarkoitettu yhdelle.

Sitten minigolffaa, tuloksesta on ihan turha puhua. Hauskaa oli. Ilma oli vaan kylmän puoleinen. Mari tulikin melkein heti pelin jälkeen. Kuulumiset vaihdettiin tarkemmin ja muutenkin kyseltiin miten elämä on heitellyt. Niin se aika vaan kuluu kun on paljon asiaa.

Ajateltiin grillata vielä makkaraa, mutta jäi ajatuksen asteelle. Grillipaikalla laulettiin  ja grillattiin niin ei jaksettu mennä häiriköimään. Uni tuli nurkan takaa yllättäin.

Päivän kilometrit  8,83

Yhteensä  223,27 k,

Ne kuvat tulee myöhemmin.......

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti