sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Ahvenanmaan seikkailu 1.päivä

Aamu varhaisella käytiin vielä hakemassa pari puuttuvaa tavaraa, esim. mittari. Olis se ollut kauheeta kun ei olis tiennyt kilometrejä ollenkaan, ei mittaria ei ajettu piste. Mut sitten aamukahvia tähän rumaan naamariin jos vaikka uskaltais katsoa peiliin. Niin ja se aamupalakin meni samaan osoitteeseen. Sitten tyttären äidin kyydissä keskusliikenneasemalle, hieno nimi vai mitä. Siinä sitten odoteltiin junaa tulevaksi kaikessa rauhassa. Se penteleen pendolino yllätti.

Junamatka, noh kyllä työ tiiätte, ei juurikaan kommentoitavaa, ei edes maisemista. Helsinki päätepysähki, onneks ei Kaivopiha express.

Ei muuta ku vuorokauden tiketin ostoon kummallekin, sitten metroon ja käynti Rastilan leirintäalueen respassa ostamassa tän vuoden tarra korttiin, saa jotain alennusta jostain. Sitten metroon ja takaisin keskustaan ja käynti terminaalissa ja taas takaisin keskustaan. Syömään, retkipyyhkeen ostoon (58x120) microkuitu pyyhe 14 € ja kaasua 100g, ihan varuille jos vaikka loppuu vanha. Sitten maleksimista kohti junaa. Vantaankoski oli kohteena.

Siellä sitten ihan piruuttaan istuttiin bussipysäkillä ja arvuutettiin kuva-arvoituksella missä ollaan.Matti ilmestyi paikalle ja alkoi tandemin ja kärryn ajokuntoon saattaminen. Saatiinha se ja siinä oli jo lähdön jännitystä. Matti otti vielä kuvankin.

Sitten nokka kohti satamaa, gps ehdotteli vaikka mitä reittiä (eikös ne aina tee niin jos on monta vaihtoehtoa) enemmän luotin omaan vanhän muistiin joka sekin kaipaa rankempaa päivitystä ja muistin laajennusta. Meilahden kohdalla siirryin rannan lähelle sen takia että sieltä pääsee hyvin terminaaliin. Kakkoskuski otti kuvia ja nautti maisemista. Terminaaliin päästiin hyvin ja sityen odotettiin kummipojan tädin miestä (menikö tarpeeksi vaikeasti?) ja annoin hänelle satulan vietäväksi kummipojalle. Sitten siirryttiin odottamaan laivaan pääsyä.

Ensin muutettiin maksettu varaus tiketeiksi ja sitten odottamaan motoristien kanssa. Ensin oltiin päästämässä ja sitten ei ollakaan päästämässä. Siinä jo apumieskin kiroili (ollu jo 16 tuntii töissä) olisin tarjonnu kaljan jos olis ollut mahdollisuus. Tiedotettakin tuli kun Silja Symhonylla mennään ( joojoo tiedän tiedän, on norovirusta ja vaikka miyä) se on vaan paska säkä jos tarttuu. No laivaan päästiin ja esimmäinen asia jonka halus oli kahvi ja kaakao, et saa jotain lämmintä. Sitten taxfree hintojen kauhistelua, onneks oltiin tandemilla liikenteessä (rajallinen kuljetuskapasiteetti) ostin mie wiskiä 5 cl (mahtuu taskuun). Sitten lämmin ateria ja pieni kävely ja jumittuminen 11 kannen ikkuna paikalle (tätä näpytellään tässä, töpseli löytyy ja vessakin on lähellä). Ja niitä kaikkien kaipaamia kuvia tulee reissun aikana ja etenkin reissun jälkeen. Datatietoja tulee jos kaikki pelaa.

Päivän kilometrit 21,1

Yht. 21,1








Tämä oli kuva-arvoitus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti