maanantai 6. kesäkuuta 2016

Ahvenenmaan seikkailu 2. päivä

Ei oikein tiedä olisko tämä jatkoa vai ei. Nukuttua tuli sitten ruhtinaaliset pari tuntia. Sitten taas valvella ei nukuta ei sitt nukuta, mut yskittää sitte senkin edestä. Stnan kokolattiamatot, aivan järkkyjä pölypesiä. No kyll tuontytärkin heräs, no ei muuta ku jotain huiko palaa kuvun alle (sain ison kahvin ilmatteeksi, oltiin niin symppiksiä, Pecco jäit toiseksi.)

Oli upee auringonnousu, mut ei se paljoo lämmitä huonon yön jälkeen. Jäi siitä muisto verkkokalvolle ja kameran valokennoihin, voi sitten lapsenlapset katella millasta oli aikoinaan. Siinä sitten piti kuluttaa aikaa ennenku pääsi autokannelle (piti käydä kysyy infon kauniilta tytöltä, vastaus tuli hymyn kera) No ei muuta ku takas autokannen oven taakse ja tiettynä kellon hetkenä napin painallus. Siellä se oli siinä mihin se laivaan tullessa jätettiin. Kuski asemiin ja kelkka ympäri, oli muuten tilaa. Takaporttikl kosketti maata ni auto lähti ja me heti perään työntäen, samalla kun viimeinen rengas irtosi laivasta niin portti alkoi nousta eli meidät "heitetriin vauhdissa ulos"

Ei edes päästy terminaalista ulos ku laiva meni jo. Kiire oli. Meidän kiire loppui siihen. No ei muuta ku lähin leirintäalueelle suorinta tietä. No kysseinen paikka aukasee portin klo 9.00 Siinä sitten istuttiin terassilla ja otettiin aurinkoa. No kello oli sitten ysi ja ketään ei näkynyt muuta ku yks työntekijä. Sano vain et kirjoita nimet ylös ku respa ei tulekkaan tänään. Kivaa touhuu ku huoltomies joutuu tekee kaiken. Onnisruu se noinkin.

Teltta pystyyn, kamat levälleen ja kaupungille hoitaa laiva tiketti ja kauppaan ostaa ruokaa. Takas leirille ja ruuantekoon, syönti ja kamojen selvittely ja järjestely tulevia päiviä varten. Sitten taas tandemin päälle ja ajelemaan. Jos nyt kiertäs kaupungin ympäri, siis ihan oikeesti hei, tää on käpykylä pieni sellainen. Yhteen asiaan ei sitten millään totu, nimittäin autot ANTAA tietä, en prkl usko vieläkään. No luonto on kauniin karu omalla tavallaan, muutamia hienoja piirroksia seinissä. No erilaiset maisemat ku kotona. Nyt vain istutaan ja ladataan kännyn akkua leirintäalueen baarissa (ei kovin kummonen)

Kilometrejä tänään tuli 15,52

Yhteensä 36,60









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti