lauantai 18. kesäkuuta 2016

Reissun jälkeen.....

Se mitä mietin reissun jälkeen oli kyllä aika mielenkiintoista. Eilinen perjantai meni sitten ihan sisällä ollessa, ei jaksanut mennä ulos eikä tehdä muuta ku syödä ja nukkua. Niin väsynyt oli reissun jälkeen ja takkikin aivan tyhjä.

Ahvenanmaan luonto on kaunis ja jos tekisin tän reissun niin tekisin sen toisinpäin nyt. Eli ensin mantereella ja sitten saaristoon. Laivayhteydet toimii paremmin mantereelta saaristoon. Reissu oli upea ja vielä monena iltana lämmittää mieltä kuten jokainen reissu. Kuvia ei ehkä tule otettua niin paljoa kuin pitäisi mutta kyllä ne tuonne verkkokalvoon palaa.

Nyt olen lunastanut lupaukseni tyttäreilleni, tosin olen tehnyt uuden lupauksen siitä että jossain vaiheessa mennään Lontooseen koko konkkaronkka, ei fillareilla vaan ihan lentäen. Sitä en tiedä lähtevätkö isän kanssa vielä reissuun fillareilla vai ei. Aika näyttää. Mutta takaisin asiaan. Kolmen lupauksen lunastamiseen meni aikaa jokunen vuosi eka oli 2012 ja seuraava 2014 ja viimeinen nyt 2016. Kaikki tytöt oli 14 vuotiaita reissussa, tosin vanhin täytti syksyllä 2011.

Mitä tällä sain? Sain aivan mielettömän kokemuksen jokaisen tyttären kanssa erikseen ja samalla hyvin vahvan yhdessä olon ja yhdessä tekemisen. Toivottavasti myös tartutin uuden kokemisen tyttärille. Kaikki olivat hyvin erilaisia ja jokaiseen piti suhtautua eri tavalla. Reissun suunnittelua myöten oli erilaista. Vanhimman kanssa piti olla aika tarkka reitti suunniteltuna, keskimmäisen kanssa ei niin tarkka ja nuorimmaisen kanssa suunnittelin reitin viikkoa ennen reissua ja sekin muuttui matkalla. Mutta kaikkinensa jokainen reissu oli mahtava ja jokainen tytär on minulle aarre.

Siis yksinkertaisesti laatuaikaa tyttären kanssa, jokaisen kanssa oma reissu. Suosittelen jokaiselle, ei tartte olla kummonen reissu ja ei tarvitse olla pitkäkään vaan voi olla viikonlopun reissu. Voit ehkä yllättyä. Syksymmällä yön yli reissu laavulle haaveissa tyttärien kanssa.

Nyt sitten voin suunnitella omia reissuja ihan vapaasti ilman mitään sitoutumista. Tandemin kakkospaikka on vapaa tällä hetkellä. Sitä kun ollaan vapaa ihminen.

Turvallisia kilometrejä kaikille. Moikataan kun nähdään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti