lauantai 18. kesäkuuta 2016

Ahvenanmaan seikkailu 11. päivä

Aamu oli kaunis ja stnan melunen (varmaan miljoona lintua huuteli aamulla omaa lauluaan). Päivästä oli taas tulossa kuuma, kaiken lisäksi tytär oli polttanut nahkansa, joten hällä on sitten irtolahkeet ja hihat päällä (jottei polta enempää). Aamupalan tekoa ja sitten vielä vessan avaimen luovutus ja sitten kohti Kotkaa. Siinä aikamme ajettua tultiin Pyhtään kohdille ja sillo ajattelin että vois käydä ostamassa voidetta tyttären kärähtäneeseen ihoon. No löyty aakkosbaari ja sinne.

Pullakahvi=pk, tauko, voiteen osto ja lisää juotavaa. Maantien kutsu on vahva ja siten kohti Kotkaa matka vie. Täälläkin tuli muutamia fillaristeja vastaan. Osa morjesti osa ei ja tandemi keräsi katseita edellee paljon. Pikku hiljaa saavuttiin Kotkaan ja siitä sitten ajettiin pientä sokkeiloista ajoa kohti Amiraalia. Siellä sitten ruokatauko ja talon oma burgeri eteen, oli kyllä sopivasti suolanen näin helteellä. Tuli ainakin juotua riittävästi. Siitä sitten lähdettiin eteenpäin ja kohti Haminaa.

Hamina tuli vaivihkaan vastaan ja ohi mentiin kun päätettiin ettei tarvita kaupasta mitään ennen Vaalimaata. Joten jatkettiin matkaa kohti Vaalimaata. Kyllä oli sitten kiva ajaa tietyömaalla autojen seassa, onneksi sopu sijaa antaa ja kukaan ei ruvennut raivoamaan. Siinä sitten mentiin sulassa sovussa eteenpäin ja pikkuhiljaa rupesi jo kaipaamaan sitä että määränpää tulisi jo vastaan. Kello näytti ties mitä ja vielä oli matkaa edessä.

Virojoki ohitettiin ihan huomaamatta ja ajettiin eteenpäin. Kun kyseinen asia huomattiin niin päätettiin että käydään Vaalimaan Tepoililla pyörähtämässä. Vessa ja juomatäydennys ja takaisin maantielle ja kohti Lappeenrantaa. Kilometri eteenpäin ja siitä sivutielle ja leiri pystyyn pikavauhtia (oli ihan perkeleesti itikoita). Äkkiä telttaan ja iltapalaa ja sitten nukkumaan.

Ajopäivä oli tuulinen ja tietenkin vastainen. Tuuli vs tandemi erä 2

Päivän kilometrit  101,98

yhteensä  560,91







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti