torstai 9. kesäkuuta 2016

Avenanmaan seikkailu 4. päivä

Edelliseen päivään sen verta että tuli nähtyä hirvi, joka meni leirintäalueen poikki. Siinä katottiin ja ihmeteltiin, eikä tajuttu ottaa kuvaa.

Aamu valkeni hyvin sateisena ja tuulisena. Siis tääkö muka myrsky? Eikös myrskyn määritelmä ole jotain sellaista et tuulta on 20m/s eikä jotain 8 m/s ja vähän rippaa vettä? No siinä sitten syötiin aamupala ja laitettiin leiri kasaan vaihettain, ku sattui välillä sataa. Viimein saatiin kamat kantoon ja liikenteeseen.

Noin 8 kilsan siirtymä satamaan ja odottaa laivaa joka meni kökarin saareen jossa vietettäisiin noin 3,5-4 tuntia ennenkuin pääsee Turunsaariston. Mutta ei nyt mennä asioiden edelle. Siinä tuulessa sitten odotettiin laivaa, yks tuli mutta meni aivan vika suuntaan, ei muuta ku odotetaan seuraavaa. Tulihan sieltä laiva joka menee Kökariin. Valkoinen sellanen.

Laivamatkan ajan ihmeteltiin saaristoa ja sen kauneutta. Yksi pysähdys Sottungissa ja piti pyörä kääntää toisinpäin. Sitten taas odotettiin perille pääsyä. Vihdoinkin päästiin perille.

Laivasta ulos ja tienpäälle, kun ensin oli vaihdettu kuulumiset yhden pariskunnan kanssa. Käytiin katsomassa kirkko joka oli hyvinkin tuulisessa paikassa. Sieltä sitten kylään ja kahvilaan, join stallhagenin pale alen (oli muuten hyvää) ja sämpyläkin tuoretta. Siinä sitten maleksittiin sen mikä jaksettiin. Sitten taas liikenteeseen ja katsomaan maisemia. Löytyi levähdyspaikka ja siellä sitten vietettiin aikaa ja syötiin lisää ruokaa. Join wiskeyn pois minkä olin laivalta ostanut. Siinä sitten päätettiin ajella takaisin satamaan ja ihmetellä maailman menoa ja maisemia.

Laiva tuli ajallaan ja yhdistelmä laivan sisuksiin ja kahvilaan. Odotellaan että päästään korppoon saarelle. Kyllä saarelle päästiin klo 21.00 ja samalla tavattiin henkilö joka luki blogia (ihan hienoa). Sitten ruvettiin etsimään sopivaa plaania mihin yksiön vois sijoittaa yhdeksi yksi. Lossillakin tuli mentyä ja tytär näki hirven. Nauvon saaresta löyty mukava kohta mihin yksiön laitto. Hyväö yötä

Kirjoitetru eilen 8.6. Ja läheteþy 9.6

Päivän km 39,10

Yhteensä 113,49









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti