lauantai 4. helmikuuta 2017

28. Päivä

Aamun herätys oli mielenkiintoinen kun nuo jalat eupes tekee ihan omia liikkeitä, ei pahasti mutta heräs niihin kuitenkin. Siinä sitten ku punkasta jaksanut vielä nousta niin kirjoittelin sitten pari viestiä warmshoweriin ja sitten tuli jo nälkä ja jotain piti saada kupuun. No tarkistetaan tän hostellin aamiainen, kyllähä tuolla tunnin elää ja sain ihan armosta santsikupin ilmatteeksi ku kysyin rehellisesti mitä maksaa.

Sitten katsastin pyykkituvan, kyllä juu pyykkipäivä tänään, näytti hyvältä. Respaan hakee kointteja, 6 ekua pesukone, kuivausrumpu ja pesuaine. Nyt ne likapyykit läjään kaikki ja koneeseen. Tuli muuten puhdasta. Siinä samalla tuli luettua kirjaa ku muutakaan keksinyt. Kun pyykit oli valmiit niin suuntasin kulkuni ulos, no en nyt pyykkien kanssa tauno, mitä siun päässä liikkuu.



Ensin sitten pakolliset ilmoitukset siitä missä ollaan ja miten menee, kyllä te tiedätte äidit. Siinä sitten samalla kävelin ja ihmettelin kaupunkia. Jännä juttu, miuta ei kiinnosta turistikohteet pätkän vertaa, ei sitten vittuakaan. Vaan mieluummin menen sinne missä on tavallisia ihmisiä ja näkee sitä paikallista elämää. Historia on se mikä on ja pysyy, mutta tämä hetki on se mikä kiinnostaa enempi.


Voisi sanoa että olen löytänyt sen mitä olen tällä reissulla etsinyt (ihan riittävän monta kertaa luultu paikallisekse, kuten eile junassa ja nainen). Niin ja löysin postin, aivan kauhee ryysis ja en tullut hullua hurskaammaksi joten menempä pubiin sitten miettii asioita ja kuuntelemaan hölötystä.


Tässä istuessani sitten tulin miettineeksi, sitä ett olenko jotenki erilainen ku muut "turistit", jotenkin lähempänä kanssa ihmisiä. Vaikka kieltä en osaa, niin jotain tarttuu korvaan kuitenkin ja aina on ymmärretty toisiamme. Tän pubin baarimikko olisi joidenkin naisten mielestä syötävän näköinen (en enota kuvaa), hänen kanssaan sai asiat hoidettua elekielellä ja molemmat oli tyytyväisiä.

Jatkuu...... 

Kävin majapaikassa vähän lepäämässä ja syömässä. Sitten kampesin itseni liikkeelle Rhonen vartta kävelee, ihmisiä oli paljon liikkeellä ja itsekin taisin sitten kävellä muutaman kilometrin ihan huomaamatta. Kävin samalla kaupassa ostamassa syötävää huomiseksi. Alkuilta oli kaunis, niin myös naisten sääret, kuten myös majapaikan "tytöt" vaikka ei heitä voi tytöiksi sanoa. Mutta nyt tulee sitten kuva saastetta kunnolla.















Nää on sitten vaan kännyn kameralla otettu ja eikä niitä ole käsitelty ollenkaan, en vaan jaksa käsitellä. Ne joko onnistuu tai sitten ei, mutta nauttikaa kuvista siellä kotisohvalla ja haaveilkaa.

Huomiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti