maanantai 20. helmikuuta 2017

43. Päivä

Ihanaa herätä ku ei tartte heti ensimmäisenä lähtee pyörän päälle. Siinä hitaasti heräsi ja sitten söi aamupalan. Sitten alas kahville ja ulos. Tänään oli ohjelmassa Pokemonien metsästys, helvetin hyvä syy liikkua ulkona vaikka ei millään jaksais. Siinä samalla piristy ja ihmetteli maisemia ja viestitteli Suomeen. Varmaan kaikki on nyt huomannut et suunnat ja suunnitelmat muuttu matkan varrella monesti. Itse minä täällä ajan ja katson kelejä, monia paikkoja olen nähnyt ja moni paikka jäänyt näkemättä (jääpähän seuraaviinkin reissuihin jotain katottavaa) On monia paikkoja joihin haluaa uudestaan ja sekin pitää katsoa kuin onnistuu. Varmasti tulen tekemään reissuja mutta en näin pitkää (ois saatana tajunna nuorempana, vaikka kyl sitä silloinkin reissattiin)

Kävellessä tuli sitten huomattua et juna ja bussi kilpailu on kova. 15€ Prahaan bussilla ja on kaikki herkut. Että vois vaikka lentää Prahaa ja sieltä bussiin, pari päivää täällä ja bussilla takas. Nää tällasen huru-ukon mietteitä. Takas asiaan.








Kuten kuvista huomaatte, olen löytänyt puiston. Sitä siinä sitten tallattiin kunnes tultiin siihen joulumarkkina paikkaa. Sen kyllä huomas, turisteja aivan perkeleesti. Tehän tiedätte legginsit? Näin sellaisen ilmestyksen että en voinut tehdä mitään järkytykseltä, aivan päätä särkee, kuinka joku voi luulla olevansa näyttävän näköinen legginseissä. Ei aaaaarrrggghhh.
Onneksi ikkuna ostokset pelasti. Miten niin kallis maku???????























Siinä niitä kelloja on, ei haittais vaikka olis ihan patterikello. Kyllä sen verran tyylikkäitä nämä kellot. Mutta katsellaan sitten kun päästään kotiin (siihen perintökelloon pitäs vaihdattaa patteri). Aikani kelloja katsottua suuntasin Lidliin.

Pitää ostaa iltapalaa ja huomisen päivän eväät. Ilta meni sitten syödessä ja maatessa lukiessa kirjaa. Sellainen päivä tänään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti