torstai 23. helmikuuta 2017

47. Päivä

Ai että nää retkuilumajat on kivoja. Niin joo aamua vaan. Aikasemmin oli pari kaverii jotka tuli aivan saatanan myöhään ja lähti ennen kukonpierasua, eikä oo sen jälkeen näkynyt (Nuoret, nuoret, löytäneet sitte reisimajoituksen, vaikka ovat maksaneet muutamasta yöstä hostelliin). Nyt sitten oli kolme sellasta et tuli, kävi nukkuu ja ennen seiskaa olivat poissa. Olivat sitten nopeita yhden yön nukkujia. Kaks oli ainakin reppureissaajia. Sataa vettä joten ei tartte ihmetellä mitä tekis.

Sade taukos ja kävin vaihtaa ketjut joten vois käydä koeajaa ja suhailee kaupungilla ja samalla vois metsästää muutaman Pokemonin.

No enpäs metsästänytkään Pokemoneja, vaan kuuntelin ja kiristelin pultit ja laitoin etutelineen uudelleen kiinni ku yks pultti oli pudonnut. Mutta ei se sitten tahtia haitannu. Sitten vaan leikkii turistia, ai saatana ku tuli näppylöitä. Mut oli sit näitä ääliöturisteja liikenteessä. Törttöili sen minkä kerkes.





Tää oli joku monumetti Syyrian tapauksen takia, kait. En ihan selvää saanut ku ihmiset änkes kokoajan eteen.

Sitten vaan eteenpäin ja mitäs mie nään kelloja ja hinta oli sitten sellanen et noista vaan haaveillaan jatkossakin.





Sitten matka jatkui Johann von Sachkin aukiolle ja ympäristöön.








Sitten sitä joutaakin jo kämpille. Oli muuten kiva polkee ku pyöräteitä oli joka paikassa ja selkeesti erotettu ajokaistasta. Erin hauskaa ajaa. Nyt sitten kävin lähi Aldissa hakee evästä niin ei tartte heti ensimmäiseen ruokakauppaan pysähtyä. Tänään lukis kirjaa ja kävis vielä oluella ja se olis sitten siinä. Huomenna matka jatkuu kohti Puolaa (jonne on noin 100 kilsaa matkaa ja tää mamis ajaa vaan puolpäivää) Nyt jos kuuntelis jalkoja ja ajais rauhallisesti.

Päivän data




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti