sunnuntai 26. helmikuuta 2017

50. Päivä

Heräsin sitten myöhään, peräti klo 7.00. Siinä pukiessa talon emäntä tulee kotiin ja kysyy sitten saman tien kelpaako kahvi. No tietenkin. Aamupala syöty ja tie kutsuu. Oli mukava perhe.

Sitten vaan ajamaan. Ekat parikyt kilsaa meni mukavasti, mutta maisemat ei juurikaan innostaneet ollenkaa. Peltoa, puska, peltoa, lisää peltoa, pieni ylämäki ja sanoinko jo peltoa. Tien vierusta oli ku kaatopaikka. Olosuhteet kun sattuvat kohdilleen niin pääsee lujaa, siis ihan kirjaimellisesti ja vielä kamojen kanssa.







Siellä ne vuoret kokoajan kaukaisuudessa siinti. (Onneks tuo hullu rupee uskoo pikkuhiljaa tai sitten se on väsynyt pahasti kun ei vuoristoon halua). Sitte oli tauko tuossa 45 kilsan kohdalla ja kello oli jotain 11 ja minuutteja. Sitten vain pöörän päälle ja matka jatkuu. Nytkin mentiin vauhdilla ja pelkään että käy klassisesti, tyhjät jalat.

Määränpäätä lähestyessä oli sitten niin paskassa kunnossa olevaa tietä et pelkäsin pyörän purkautuvan itsestään. Aivan kamalaa. Siinä sitten suuntasin rautatieasemalle, kun huomiseksi on luvattu kovaa tuulta, siis kovempaa kuin tänään. Ei muuten kiinnosta pätkääkään ajaa kovassa tuulessa tuli se sitten mistä suunnasta hyvänsä.

Siinä junaa odotellessa näin sitten Puolalaista naiskauneutta ja edelleen katsotaan kieroon pyörän kanssa liikkujaa. Tosin en tiedä johtuuko se minusta vai pyörästä. Mutta siitä huolimatta pääsin perille Wroclawiin ja hostelliin (makso peräti 25 zlotia).


Sitten vain suihkuun ja ruuan tekoon. Helloista annan paikalle miinuksia ihan kunnolla, neljästä levystä yksi toimi kunnolla, yksi kohtalaisesti, yksi heikosti ja yksi ei sitten ollenkaa. Sain kyllä syötyä ja nälän narkotettua. Ruokalevonkin vietettyä. Nyt nää huonekaverit yrittää katto jalkapalloo tietokoneelta eli ei ihan heti olla käymässä nukkuu.

Päivän data




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti