sunnuntai 12. helmikuuta 2017

36. Päivä

Herätys ennenku kukko edes herää ja leirin purku otsalampun varassa. Aurinko nousee 7.43 joten ennen sitä pitää olla leiri kasassa ettei nää täsmällisen tehokkaat saksalaiset kutsu polliisia paikalle. Kerkesin polulle ennen ensimmäistä kulkijaa, se juoksija tuli heti seuraavan mutkan takaa. (Eikö nää stana nukku pyhänä?) Siinä sitten eteenpäin sumun verhoamaa maisemaa ihmetellessä.



Katos mäkkäri, aamukahvi kutsuu ja  oi kirjoittaa eilisen etapin. Tänään pitäis päästä Baden-badeniin. Niin oli tylsää ajaa ku sumua oli joka puolella, ei sitten juuri nähnyt maisemia. Ajettiin vaan eteenpäin mittari ajona. Maisemat ei juuri muuttuneet peltoaukeesta ollenkaan, mutta näillä mennään.



Sitten rupesin katsomaan sopivaa paikkaa tankatakseni itseni, niin siis on sunnuntai ja pitää muistaa että ruokakaupat on kiinni. Ruokalat ja syöttölät on kyllä auki. Ja kun sitten oli syöty niin eikös se mäkkäri tullut vastaan melkein heti, kurvin kautta sisään ja cappussino ja donitsi. Siinä sitten tuli vadillinen kahvia, ai että nää ymmärtää kahvinarkomaania, kerta-annos riittävän iso. Se ilmainen wifi on pop. Tulee muuten ikävä näitä vateja.



Sitten taas jatkettiin tasamaa ajamista. Miks vittuu nää ei osaa laittaa opasteita kunnolla et minne se reitti jatkuu, osin kyllä onnistuttu hyvin, mut osin ei. Välillä pyörätie loppu ku seinään ja huomaat et perkele se on tuolla toisella puolella. Siinä sitten luontevasti vaihdeltiin pjolelta toiselle tarpeen vaatiessa.

Aurinkokin näyttäytyi tänään, mutta vasta myöhään iltapäivällä. Joten olo oli ku kohmeisella kuolleella. Tuolla näkyy päämäärä, siis noiden kukkuloiden takana.


No enhän mie osaa olla poissa mäistä, en sitte vittu millään. Taas Kareisen pientä poikaa vietiin ylämäkeen taluttaa fillarii. Eikö nää vittu osaa tehdä serpentiinitietä, saatana. Ylhäällä sitten pääsi hetken huilaa ennen alaspäin menoa. Sitten olikin loivaa ylämäkeä kesken matkaa ja sit alko alamäki kunnolla ja sit tultiinkin vauhdilla alas. Katu löyty ja viesti ja talokin löyty. Olen siis perillä, warmshovers paikassa, kaksi yötä täällä. Huomenna pyörän huoltoa ja kaupassa käyntiä.

Päivän data


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti