maanantai 13. helmikuuta 2017

37. Päivä

Nyt sitten nukuin pitkään, niin että säpsähtäyn heräsin klo 8.00. Aamukahvia ja sämpylää. Sitten katsominen miten oven lukot toimii ja isäntä lähti töihin. Sitten vain takalaukut pois ja pyörä telineeseen ja huolto. Pakan putsaus, jarrupalojen vaihto (vanhoissa juuri mitään ollut jäljellä), ilmaa renkaisiin, ketjun putsaus ja voitelu, sitten vielä yhden korokepalan (spaiseri, joo tiedän kyllä) verran ohjaustangon nosto (kannitin nousi, joo) eli ajoasento nouseen hiukan pystymmäksi.



Kävin sitten ostamassa sim-kortin ja aikaa siihen (nytku vielä ymmärtäis miten sen saa toimii, perkele) Odotellaan isäntää ja kysästää sitten. Sitten kauppaan ostaa ruokaa ja muuta täydennystä. Takaisin ja kahvit keitin itselleni ja luin kirjaa. Sitten kävin vähän pitemmällä kävelyllä ja samalla apteekissa ostamassa Voltaren geeliä (voi autuas että voi tehdä hyvää hartioille). Ihan kiva paikka tää Baden-Baden, vois jopa asua täällä. Sopivan etäisyyden päässä tasaista ja mäkeä.





Siis tästä päivästä tuli huili-ja huoltopäivä. Huomenna jatketaan matkaa parin nyppylän yli johonki Pfojotain kaupunkiin (ei sinne ooku 58 kilsaa) mutta siitä lisää huomenna.

Tähän voi tulla vielä lisää tekstiä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti