perjantai 24. helmikuuta 2017

48. Päivä

Aamun herätys oli sellai kiva et huonekaveri rupes kolistelee. Ite laittanut jo eile kamat valmiiksi niin ei tartte ihmetellä vaan suurinpiirtein pukea ja lähteä. Sitten vain kamat kantoon ja vielä viimeinen kahvi. Sitten vain suunnistamaan kaupungista pois.

Ei oo muuten mikään pieni kaupunki tää, sai sen verta kivasti ajella. On muuten paljon pyöräteitä täällä. Suhteellisen helposti pääsi kaupungista ulos. Sitten sai tuon tuulen tuohon selän taakse, siis myötätuulen 7-11 m/s. Nyt sitten matka taittu vauhdilla. Parhaimmillaan mentiin 30 ilman polkemista tai sellai kevyesti.

Siinä mitään kameraa kerinnä kaivaa, saati jotain kuvia pitäs ottaa. Määränpää läheni nopeasti, joten pitäisi keksiä oheistoimintaa ettei nyt aamiaispöytään pärähä. Nyt sitten sataa räntää kiva. Joku ostari olis kiva sateensuoja. Sellainen löyty ja sain ostettua anturoihin uudet patterit. Sitten syömään pientä välipalaa.



Saiha sen ajan kulumaan siinä ostarilla. Aitten kun lähti eteenpäin niin sato räntää ja vähän rakeitakin, enää puuttuu lumisade ja lumimyrsky niin olen sitten kokenut kaikki sääilmiöt hellettä lukuunottamatta. Hyvin menee, mutta menkööt. Majapaikka löyty helposti ja isäntä oli kotona ja ei sanaakaan englantia mutta niin vaan saatiin asia selvitettyä.


Siinä sitten juteltiin ja näytettiin kuvia, kirjoitettiin paperille ja tultiin ymmärretyksi. Se on sitten viimeinen yö Saksassa ja huomenna on edessä Puola. Sinne huomisen päivän aikana ja ei ole mitään kiirettä.

Päivän data

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti