maanantai 20. helmikuuta 2017

44. Päivä



Aamun herätys ennen kukon kiekasuu ja hiljakseen aamupala ja sitten tavaroiden siirto pyörälle. Siinä sitten sai ravata muutaman kerran edestakas. Sitten viimeiseksi kahville ja sitten tielle. Alku meni kivasti kävellen ja ihmetellessä mihin sitä pitikään mennä. Sitten pyörän päälle ja pari kilsaa sait ajettua, sitten se iski kipu etureisissä ja polkeissa. (MILMAAA!!! Miun jalat on ihan romuna) Siinä sitten kurvasin Lidliin hakee vettä. Siinä sitten ihmetgelin et mikäs vittuu miun jalkoihin on iskenyt. Eile ihan hyvät ja tänään aivan romut. Mutta mutta ajaa pitää seuraavaan majapaikkaan.

Siinä sitten suunnistaessa takaa tuli tyttö (nainen, senkin ääliö) Salsalla ja kysyi voiko hän auttaa. No näytin mihin olen menossa, niin hän kertoi ekat 30 kilsaa miten ajat. Jonkin aikaa hölistiin siinä ja hänellä oli kiire töihin. Nyt voin hyvillä mielin sanoa että hävisin naiselle, sen verta rivakasti lähti.

Kuvia? Siis kuvia? No en nyt jaksanut ottaa kuvia harmaasta säästä ku näkyvyyskin oli luokkaa helvetin huono. Maasto oli mäkinen (eikö tuo saatanan ääliö opi ollenkaan) kuinkas muuten nousumetrejä tulee rutkasti. Miks ei voi mennä laakson pohjaa myöten kuten ekat kymmenet kilsat, miksi. Siinä sitten käytiin väittelyä jalkojen kanssa ja edelleen väitellään.

Oli muuten yks alamäki mikä oli 15% 😱 mutta lyhyt vain 200 metriä. Muutenkin oli sellaista ylösalas menoa. Siinä pikkuhiljaa ruvennut päässä hautua ajatus siitä että huomenna otetaan juna alle ja siirrytään Dresdeniin toipumaan, ei näköjään riittänyt toipumiseen tuo viikonloppu. Sanokaa mitä sanotte mutta terveydellisistä ja ajallisista syistä. (Ei se jaksa ajaa mäkiä enään, mammari). Nyt sitten on tulossa sadetta huomisesta alkaen ja mahdollisesti loppuu perjantai iltana tai aikaisemmin. Mut se katsellaan huomenna.

Majapaikkaan saavuin ajoissa. Isäntä tuli ylämäkeä juuri samaan aikaan. Siinä sitten siirrin tärkeimmät tavarat sisälle ja vaihdoin vaatteet. Sitten olikin kahviaika. Isännän tytär tuli myös kahville. (P varmaan kiinnostuisi)  Siinä tämä päivä noin niiku paketissa. Huomenna katsellaan mitä tehdään.

Päivän data




Hähää et varmasti lukenut tänne asti. Pari kuvaa.



Valitettavasti eilen 20.2 oli huono kenttä, pätki kokoajan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti