perjantai 10. helmikuuta 2017

34. Päivä

Aamu teltassa, juu, yöllä ollu pakkasta ja taitaa olla vieläkin. Makuupussista ulos, ehei ei onnistu ku vasta pakosta, onneks siihen on aikaa tunti.

Oli se viimein pakko nousta ja laittaa leiri kasaan ja lähteä liikkeelle, ennen ku joku rupeaa ihmettelee. Tänään sitten Eurovelo 6 pitkin ja sen vierestä.



Oli muuten jäätävän kylmää ajaa kun oli kaverina itätuuli ja sekin vastaisena. Oli lunta ja koko päivän pakkasta. Tuli ihan kotoinen olo. Päätin päivän aikana että kun pääsen majapaikkaan niin kaivan ne talvireleet esille.





Reitti seurasi jotain jokea, jota pitkin pääsee myös jokialuksilla. Päheetä (en perkele kaiva kännyä esille ottaakseni kuvia jostain veneistä) Oli sulkua ja kanavaa ja vaikka mitä. Nyt piti ääneen todeta, et 'kyl tuota voi joeksi sanoa'. Yhtä vuolas virta ku Vuoksessa, varmaan yhtä kylmä.


Nyt sitten pitää todeta, ett mies on aivan tyhjä ja loppu ja viluissaan. Siitä sitten päätin et nyt riittää ja loppumatka mennään junalla. Se olis niiku tiketti Mulhouseen, kiitos. Samalla viimeinen yö Ranskan puolella, ehkä. Saapuminen majapaikkaan oli helppo. Sain pedin ja kamat kantoon, suihku, sitten ruokailu vai pitäiskö sanoa että mässäily.  Nyt sitten valmistaudutaan nukkumaan.

Eurovelo 6 on varmaan hyvinnin kaunis, mutta tänään oli sumuverho kaiken päällä. Hienoja juttuja ja ideoita oli, osan niistä haluaisi tuoda mukana Suomeen.

Päivän data

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti