sunnuntai 8. tammikuuta 2017

1. Päivä

Juu ei sitten yhtään jännittänyt, ei. Noh, tuli herättyä sitten ihan aikaseen ja kahvit keitettyy. Topi tuli kahville ja sitten lähettiin kohti HelsinkiVantaan lentokenttää. Ajomatka sujui sitten yllättävän hyvin ja aikaa oli sitten perillä olla, siis kentällä.

No ekana ihmettelit sitä et tiski hommat on ulkoistettu asiakkaille vaikka henkilökunta on siinä vieressä. Sai ne liput ja laput sieltä ulos ja leikin sitten vähän "tyhmää" kysyin et kuis tää laitetaan. Tyttö laitto sitten ihan ite. Ja tavarat erikois hihnalle ja sitten oottelint et saa tuon pyörän vietyy isojen tavaroiden joukkoon. Sinne meni, sitten turvatarkastus, sekin meni ihan kivasti. Siinä sitten ootellaan ja ootellaan että kone tulee.


Kone oli hiukan myöhässä, miun tuuria. Koneeseen pakkaudu ja ahtaudu. Joo ei oo ruhtinaaliset tilat. Jos lattialle jotain puotat niin pyydä naapurilta apua. Lento, noh yhtä tylsä ku aina ennenki. Menihä se meni joo, korvat soi vieläki.

Alicanteen laskeutuminen onnistu ja kukaan ei taputtanut, jee vittu, hyvä. Laukut tuli ekana ja sitten pöörän haku ja ulostautuminen ja pöörän kasaaminen. No meni miten meni, käsi osu rattaille, rysrynen auki. Käpy antautui, oli varmaan antautunut jo aikaisemmin. Nyt se vaan pyöri eikä tehnä mitään. Kyll pyörän sai kasaan. Pahvilaatikko lähti siivoojan mukaan heti ku näki sen ja loputkinroskat.






Alpeilla ei hirveesti ollu lunta, kannattaa mennä Ranskan alpeille. Muualla oli aika kesäiset oltavat.

No sitten kohti Hostellia eka liikenne ympyrä, lasia joo, yritä väistää joo. No ajetaan sitte vaan. Vittu kumi tyhjenee, sanoinko jo et yhdestä laukusta hävis pidike, ei se koukkupidike vaan se joka estää heilumisen. Eiku pummpua esille ja pumppaamaan, niin hitaasti vajenee et ei viitsi etsiä reikää. Pari hazardia tuli mut löysin Hostellille. Eikä tarvinnu ku neljä kertaa pumpata ilmaa.

Respan tyttö sitten esitteli hostellin ja pyörä on paraatipaikalla suoraan tiskin edessä. Tässä sitten etsitty niitä tavaroita et missä perkele ne on ja huomenna pitää sitten asetella ne uudestaa.

Tilastoa
Matka 14,31 km
Aika    1.02
Nousu 99m
11°C

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti