maanantai 30. tammikuuta 2017

23. Päivä

Aamu valkeni kauniin harmaana ja hiostavana. Juu ei ehkä parhain mahdollinen ilma ajaa, mutta minkäs mahdat. Se on otettava mikä saadaan. Leiri kasaan ja maantielle. Heti tällee aamusta sitten niiku ylämäkeen. Siinä sitten kihnutettiin hitaaaasti ja varmasti ja sykkeetki nousi ihan kiitettävästi. En tiedä kui pitkä mäki oli mut eka kerran huippas tällä reissulla. Joten päätin etten aja kovin pitkää tänään. (Kaikkee sitä tulee luvattua itelle, mikä on pitkään)

Ylämäen jälkeen tulee alamäki ja ei juurikaan tarvinnu polkea, senku lasketteli menemään. Tuli sieltä kaupunkikin vastaan. Koulu oli mielenkiintoinen (yhdessäkään valokuvia ottavassa laitteessa ei edelleekään virtaa, joten kuvat saatte katella google katunäkymästä, jos vittu kiinnostaa). Ostari, jes, pyörä parkkiin ja sit selittää et voinkos ladata kännyä tässä, joo onnistuu jos ostat jotain, diili. Siinä sitten istuskelin ja latailin kännyä ja ihailin ranskalaista naiskauneutta.

Aikani räplättyä kännyä (pitihän se tiliä katsoa) suuntasin kauppaan ja kas karttoja. Löytyi yksi ja sit leipää ja taas tielle. Kappas Lidl ja vielä viime hetken täydennykset ja menoksi.

Sitten ajettiin ison tien vierustaa pitkin (en nyt kuitenkaan mitään metsää pitkin, kuitenki sellainen kävi teijän mielissä). Noustiin pikkuhiljaa ylöspäin, tuntui siltä et jalat on hiukan tottuneet näihin mäkiin (nyt se naama näkkärille siellä). Maisemat on vaan niin hienot.



No kello rupes olee sen verta et piti sitä yöpaikkaa ruveta kattelee (ihanko se aurinko kolmelta sammuis). No olin Booking.comin kautta varannu huoneen et pääsee suihkuun ja lämpimään välillä. Menin sitte ohi koko paikasta ja piti paikalliselta kysyä. Niin kävi ihan viemässä ovelle. Siinä aikani ihmeteltyäni, kun kukaan ei tullut avaamaan ovea. Tämä samainen opas (joka oli muuten nainen) kutsui kahville luokseen. Kyllähän se käy ni ei tartte sateessa seisoa. (Senkin pervertikot, tiedän mitä teidän likaisissa aivoissanne liikkuu) Sain kahvia ja hyvää kahvia. Sitten puhelin kilahti ja oli tullut viesti joka oli ranskaa, majapaikan porukka on paikalla klo 17. No siinä sitten annoin blogi osoitteen heille ja muutenkin  juteltiin ja ihmeteltiin. Rouva oli tyytyväinen kun pääsi käyttämään englantia. No isäntä kävi saattamassa majapaikkaan. Erittäin mukava perhe. Jou tai Anssi kirjoittakaa ranskaksi kiitos litania kommenttikenttää miun puolesta.

Tällainen päivä tällä kertaa.

Päivä data



1 kommentti:

  1. Naulankantaan osui aavistuksesi ajatuksestamme kahvireissusta naisen kanssa...

    VastaaPoista